reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

gratki dla wszystkich nowych fasolkowych. ale swieta - sporo sie fasolek posypalo - cudnie. trzymam kciuki za ladne przyrosty betek

reklama
Tak jak Lolitka,gratuluje swiezo upieczonym mamusiom :tak: Co za wspaniale wiadomosci,oby takich jak najwiecej i po Nowym Roku.To beda wspaniale Swieta :-D

My juz z naszym bombelkiem w domku :tak: Malutki jest zdrowy i wlasnie spiocha po ciezkiej nocy hehe ;-) Tak jak obiecalam, wklejam zdjatko synka i przesylam od niego calusy na szczescie wszystkim in vitrowym ciocia :-)

IMAG0158.jpg

dziewczyny u mnie dalej brak miesiaczki :/ tez Wam sie spozniala po nieudanym ivf ? nie wiem co mam o tym sadzic sama .... poki co czekam i sie niecierpliwie :)

magdusia31- kompletnie nic :/ naawet zla nie jestem wkurza mnie to czekanie wogole:/ mam juuz dosc....... chce dostac chyba juz ta @ i byc spokojna :)

reklama
joweg Ja myślę , że jeżeli @ się nie pojawi przez Święta to powinnaś w przyszłym tygodniu zgłosić się do lekarza bo być może będzie trzeba @ wywołać.
A co tam z Twoją nową pracą , podjęłaś jakąś decyzję.

palu Co tam słychać u Ciebie , jak transfer?

Magdusia A u Ciebie coś się dzieje.
U mnie w sumie żadnych odczuć czasem ciągnie brzuch , ale nic poza tym. Dziś 3 dzień siedzenia w domu i wynudziłam się już jak nie wiem co.

Do góry