reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bety - chyba tak, zadzwonię jutro do kliniki i podpytam kiedy i co zrobić (bo pewnie też progesteron będę musiała) i kiedy ewentualna wizyta :tak:

reklama
hey kobitki:)
czuje sie fatalnie bo od sb po punkcji boli mnie cholermnie zoladek i nic nie pomaga (dodam, ze mam bardzo wrazliwy i czesto mnie boli ale nie az przez tyle dni)dzis juz mnie prawie w ogole nie boli ale przez te bole jestem taka oslabiona, nic nie jestem w stanie zjesc, ze wstac nie moge z lozka tylko siku bo odrazu jest mi slabo i mam mdlosci i jak przejde po schodach to pikawa mo tak bije jakbym na setke biegla sprintem. Pije jakies izotoniczne apteczne rzeczy i mi troche lepiej. Jutro bede miala transfer jak bedzie ze mna wszystko OK.
Dzwonilam do embriologa dzisiaj spytac sie o zarodki to powiedzial, ze nic mi nie moze powiedziec bo do nich nie zaglada bo to im szkodzi i jutro mi wszystko pokaze.
Magdus dlaczego jednego babelka sobie wlozylas?

palu kurcze coś długo trzyma Ćię ten żółądek no i wogóle widze, że masz złe samopoczucie-oby jutro było wszystko ok i żeby transfer sie odbył-napisz jutro co i jak-zaciskam kciuki
Tak podali mi jeden zarodek, który bardzo ładnie sie podzielił(tak na razie zdecydowałam)Zobaczymy za 2 tyg.jak bedzie.

kosik- bardzo dobra betka, oj ja jeszcze musze poczekać, do 23.12- nie wiem sama jak sie czuje... tak jakby jajniki mnie bolały. moze to od lutinum, bo tylko to biorę.

trzymaj sie kobietko- bedzie dobrze a żołądek to pewnie z nerwów cie boli bo sie stresujesz. postaraj sie uspokoić i odpocząć, i do dzieła Palu :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Magdusia - ja też miałam podany jeden 3-dniowy zarodeczek za pierwszym razem i jednego mrożonego blastusia za drugim razem ... i mi się udało. Trzymam za Ciebie kciuki i pozdrawiam!

reklama
kosik Bardzo Ci gratuluję. Na prawdę super wiadomości. Buziaki

palu_nr1 Trzymam kciuki za dzisiejszy transfer. Oby wszystko poszło gładko.;-)

Aisha Nie martw się kochana wszystko będzie dobrze. Jeżeli na tym USG nic nie będzie widać to za chwilę będzie kolejne. Dzidziusia niepotrzebnie stresujesz.

Meg Życzę powodzenia. Daj znać jak będą nowe wiadomości

Ostatnia edycja:
Do góry