reklama
palu_nr1
Fanka BB :)
hey kobitki
czuje sie fatalnie bo od sb po punkcji boli mnie cholermnie zoladek i nic nie pomaga (dodam, ze mam bardzo wrazliwy i czesto mnie boli ale nie az przez tyle dni)dzis juz mnie prawie w ogole nie boli ale przez te bole jestem taka oslabiona, nic nie jestem w stanie zjesc, ze wstac nie moge z lozka tylko siku bo odrazu jest mi slabo i mam mdlosci i jak przejde po schodach to pikawa mo tak bije jakbym na setke biegla sprintem. Pije jakies izotoniczne apteczne rzeczy i mi troche lepiej. Jutro bede miala transfer jak bedzie ze mna wszystko OK.
Dzwonilam do embriologa dzisiaj spytac sie o zarodki to powiedzial, ze nic mi nie moze powiedziec bo do nich nie zaglada bo to im szkodzi i jutro mi wszystko pokaze.
Magdus dlaczego jednego babelka sobie wlozylas?
czuje sie fatalnie bo od sb po punkcji boli mnie cholermnie zoladek i nic nie pomaga (dodam, ze mam bardzo wrazliwy i czesto mnie boli ale nie az przez tyle dni)dzis juz mnie prawie w ogole nie boli ale przez te bole jestem taka oslabiona, nic nie jestem w stanie zjesc, ze wstac nie moge z lozka tylko siku bo odrazu jest mi slabo i mam mdlosci i jak przejde po schodach to pikawa mo tak bije jakbym na setke biegla sprintem. Pije jakies izotoniczne apteczne rzeczy i mi troche lepiej. Jutro bede miala transfer jak bedzie ze mna wszystko OK.
Dzwonilam do embriologa dzisiaj spytac sie o zarodki to powiedzial, ze nic mi nie moze powiedziec bo do nich nie zaglada bo to im szkodzi i jutro mi wszystko pokaze.
Magdus dlaczego jednego babelka sobie wlozylas?
Magdusia 31
palu kurcze coś długo trzyma Ćię ten żółądek no i wogóle widze, że masz złe samopoczucie-oby jutro było wszystko ok i żeby transfer sie odbył-napisz jutro co i jak-zaciskam kciuki
Tak podali mi jeden zarodek, który bardzo ładnie sie podzielił(tak na razie zdecydowałam)Zobaczymy za 2 tyg.jak bedzie.
Tak podali mi jeden zarodek, który bardzo ładnie sie podzielił(tak na razie zdecydowałam)Zobaczymy za 2 tyg.jak bedzie.
Matylda78
Magdusia - ja też miałam podany jeden 3-dniowy zarodeczek za pierwszym razem i jednego mrożonego blastusia za drugim razem ... i mi się udało. Trzymam za Ciebie kciuki i pozdrawiam!
Magdusia 31
Matylda78 widzę, że Ty już ku końcowi się zbliżasz-każde kciuki się przydadzą i dobre słowo-dzięki-pozdrawiam
reklama
Jo.M.
kosik Bardzo Ci gratuluję. Na prawdę super wiadomości. Buziaki
palu_nr1 Trzymam kciuki za dzisiejszy transfer. Oby wszystko poszło gładko.;-)
Aisha Nie martw się kochana wszystko będzie dobrze. Jeżeli na tym USG nic nie będzie widać to za chwilę będzie kolejne. Dzidziusia niepotrzebnie stresujesz.
Meg Życzę powodzenia. Daj znać jak będą nowe wiadomości
palu_nr1 Trzymam kciuki za dzisiejszy transfer. Oby wszystko poszło gładko.;-)
Aisha Nie martw się kochana wszystko będzie dobrze. Jeżeli na tym USG nic nie będzie widać to za chwilę będzie kolejne. Dzidziusia niepotrzebnie stresujesz.
Meg Życzę powodzenia. Daj znać jak będą nowe wiadomości
Ostatnia edycja:
Podziel się: