reklama
katharina203
Fanka BB :)
Wlasnie dostalam zdjecia coreczki mojej kuzynki co sie urodzila...jest taka ladniutka...wszyscy tak mowia a ja tak zazdroszcze i mysle dlaczego mnie takie trudnosci spotkaly...odpowiedzi brak
katharina203
A jeszcze przede mna na dniach porod u szwagierki-malpy...nie wiem jak dam rade wytrzymac...
misis188
Wlasnie dostalam zdjecia coreczki mojej kuzynki co sie urodzila...jest taka ladniutka...wszyscy tak mowia a ja tak zazdroszcze i mysle dlaczego mnie takie trudnosci spotkaly...odpowiedzi brak
I jak trudno się w takich momentach cieszyć z rodziną.. Doskonale pamiętam jak urodził się mój bratanek. Pojechałam go zobaczyc i cały czas płakałam...
BeataWarszawa
Ja zaczęłam się starać o dziecko 2 lata temu. Ok 1.5 r temu moja siostra postanowiła sobie na 40 ur "strzelic" 3 dziecko. Od decyzji do ciąży minęły jakieś max 6 miesięcy. Jak dostałam wiadomość, to wylam cały weekend, nie rozmawiałam z nią prawie w ogóleA jeszcze przede mna na dniach porod u szwagierki-malpy...nie wiem jak dam rade wytrzymac...
Do dziś mnie ściska w dołku jak się spotykamy.... to cholernie ciężkie
Do tego wszystkie moje koleżanki zdążyły zajść, ur i zajść w 2 ciążę. ..
Musimy być silne i poczekać na nasze dzieciaczki,bo te będą najbardziej kochane na całym świecie
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
butterfly1331
Moderator
Nie wiem jeszcze gdzie. On mi powiedział, że jeszcze nie jest przesadzone czy odejdzie, bo może się dogadają. Mam do niego dzwonić w przyszłym tygodniu.W klinice myslę że ok. Miałam 2 wizyty u dr Mańki więc jestem zadowolona. Zobaczymy ile jutro będzie komórek i jak przebiegnie zapłodnienie. A Ty transfer będziesz też tam mieć czy nasz wcześniejszy wspólny doktor w nowej klinice Ci będzie robił?
Dr Juraszka nie znam, więc nic Ci o nim nie powiem. Mi punkcję robił dr Mańka, a transfer dr Grettka.
Powodzenia jutro! [/QUOTE]
Już jestem po. Pobrali 10 komórek ale jutro się dowiem ile sie nadaje do zapłodnienia. Jednak punkcję wykonywał dr Ogrodnik a nie Juraszek jak mi powiedziano wcześniej. Ten Ogrodnik nie jest za dobry z tego co czytałam ale teraz najwazniejsze cuda dzieją się w labolatorium. Co do naszego lekarza to on na pewno będzie w innej klinice bo powiedział mi że to też będzie na wysokim poziomie i że w Katowicach. Może tu też będzie przyjmował ale nowa klinika chyba też powstaje.[/QUOTE]
Bardzo dobry wynik! Trzymam kciuki za dzielenie się komórek A rozmawiałaś po punkcji z dr Grettką?
Ciekawe,gdzie przejdzie.
Podziel się: