reklama
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Pewnie,że takmoja lekarka mi to zaproponowala i mowila ze to zwieksza szanse o jakies 10 % wiec czemu nie teraz jeszcze chcialabym jeszcze innych mozliwosci sprobowac bol to nie problem liczy sie efekt
Juz się nie mogę doczekać wizyty u lekarza żeby wszystko ustalić
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
iga2421
Ja tym razem poszłam śladami Pisanki i był ananas i pierogiI się udało
![]()
A pierogi z czym były
clexan to na co? i ten klej to jak sie nazywa bo nie powiem lekarce ze pytam o klej![]()
Clexan jest na rozrzedzenia krwi (ja nam mutacje MTHFR), podaje sie go tez przy chorobach immunologicznych. Immunologii nie robiłam, ale lekarz powiedział, ze warto spróbować wdrożyć te leki, ze mogą pomoc (dlatego tez dostałam encorton). Podobno clexan, encorton i Acard to taka święta trójca [emoji12] w immunologii
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
iga2421
chyba bede musiala narobic pierogow a ze lubie i robic i jesc to nawet lepieja tak powaznie to chcialabym teraz wziasc wszystko co sie da zeby sie udalo
Chyba każda z nas ma w głowie to samo co ty. Ja też już obmyślam plan z ananasem. Może i pierogi z jagodami zrobie
Klej sie nazywa embryoglue. Powiedziano mi, ze podnosi on współczynnik dodatnich testów ciążowych niestety nie przekłada sie on na liczbę urodzeń (tzn. ze w wyniku przyklejenia zarodka test jest pozytywny, niestety taki zarodek i tak by sie nie rozwinął i wtedy następuje poronienie). To powiedział mi lekarz i embriolog. Z tego co tu było na forum niektóre dziewczyny potwierdzały to samo.
heh z seremA pierogi z czym były?
heh z seremi ruskie
. I na próbę kupiłam świeżego ananasa (bo z puszki nie lubię) i był bardzo smaczny.
Świeży najlepszy [emoji6] i nie za duzo 2-3 plasterki
reklama
rybka14
ponoc jest duzo wiecej dodatkow tylko zalezy co lekarz lub embriolog uwaza mi lekarka powiedziala ze jak dojdziemy do etapu kiedy juz ustalimy kiedy bedzie crio to porazmawiamy co warto podac a co mozna dzis dowiedzialam sie ze nacinanie otoczki u nas jest zawsze i nic sie nie doplaca
Podziel się: