reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

moja lekarka mi to zaproponowala i mowila ze to zwieksza szanse o jakies 10 % wiec czemu nie teraz jeszcze chcialabym jeszcze innych mozliwosci sprobowac bol to nie problem liczy sie efekt

reklama
clexan to na co? i ten klej to jak sie nazywa bo nie powiem lekarce ze pytam o klej:-) :):-p

Clexan jest na rozrzedzenia krwi (ja nam mutacje MTHFR), podaje sie go tez przy chorobach immunologicznych. Immunologii nie robiłam, ale lekarz powiedział, ze warto spróbować wdrożyć te leki, ze mogą pomoc (dlatego tez dostałam encorton). Podobno clexan, encorton i Acard to taka święta trójca [emoji12] w immunologii

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Klej sie nazywa embryoglue. Powiedziano mi, ze podnosi on współczynnik dodatnich testów ciążowych niestety nie przekłada sie on na liczbę urodzeń (tzn. ze w wyniku przyklejenia zarodka test jest pozytywny, niestety taki zarodek i tak by sie nie rozwinął i wtedy następuje poronienie). To powiedział mi lekarz i embriolog. Z tego co tu było na forum niektóre dziewczyny potwierdzały to samo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ponoc jest duzo wiecej dodatkow tylko zalezy co lekarz lub embriolog uwaza mi lekarka powiedziala ze jak dojdziemy do etapu kiedy juz ustalimy kiedy bedzie crio to porazmawiamy co warto podac a co mozna dzis dowiedzialam sie ze nacinanie otoczki u nas jest zawsze i nic sie nie doplaca

Do góry