reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Skoro zrobiłaś test i pojawiła sie druga krecha, to leć na betę. Najwyżej powtórzysz ja za kilka dni :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chciałabym bardzo, ale lekarz nie pozwala mi wogole nic robić. Jedynie na siusiu i szybki prysznic... Leżę juz cały 8 dzień plackiem :/ wiem, ze większość z Was żyje normalnym życiem, a ja dopytywałam go kilka razy i mam zakaz chodzenia.. Pierwsze wyjscie to na betę 12 dnia po... Dlatego tez tak świruje dzięki Wam czuje sie silniejsza i wiem,ze jesteśmy w tym wszystkie razem. Mocno wierze, ze każdej z Nas sie uda.. Jak nie teraz to wkoncu za którymś razem bedzie dobrze Wytrzymam do 12 dnia raczej... Ale mam jeszcze jednego sikanca Myślicie zeby zdobić go jutro czy pojutrze lepiej??

Mnie piersi mega bolały przed transferem, od razu po przeszło i teraz znowu zaczynają.

No to prawda. Szkoda,ze nie dorobiliśmy sie jeszcze 'swojego' embriologa.

Ja od dnia transferu słabo sypiam,co noc śnią mi sie jakieś koszmary A dzisiaj śniło mi sie,ze zrobiłam betę o wyszła 1080 w 7dpt. Jesli sny sie czyta odwrotnie to...

Cos slyszalam od lekarza ode mnie z pracy ktory ma wspolpracowac z artwmida ze od wrzesnia moze wszystko bedzie na miejscu bo szkola lekarzy tak zeby mozna bylo caly tydzien obstawic na punkcje i transfer. Jest jedna embriolog ale strasznie mloda nie wiem czy nie jest mlodsza odemnie ale moze ktorys z embriologow z Bialegostoku sie przeniesie albo beda dojerzdzac na zmiane[/QUOTE]

Ostatnia edycja:
Przepraszam....zabrzmialo to snobistycznie moze... nie nażekam tylko w głowie sobie poukladalam ze bedzie wiecej. Ale jest super i bardzo sie ciesze.
A nie ja sie nie obrazam :) trudno tak wyszlo takie byly widocznie zarodki i brak szczescia zeby ktorys zostal na zimowisko :) taki los mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie lepiej :)

On nawet nie sprawdzał płci :/ powiedział że pp 20 tygodniu. Więc 8 się dowiemy albo dopiero na połówkowych wrrr.. Szyjka długa macica nie reaguje na naciskanie brzucha i nie widział skurczy na usg a wtedy bolal mnie brzuch. Powiedział że teraz już jest czas na wysuniecie mocne macicy do przodu i kręgosłup zmienia swoje położenie woec jeżeli miałam krzywy przed ciaza teraz będę go miała bardziej krzywego :D rozmawiałam z taką dziewczyna w poczekalni i też mówiła że miała takie bóle uciskania i łamania w pol i pp 2 tyg przeszło.. Jeszvze się pomecze i mam nadzieję że będzie dobrze. Od godziny się miotam na łóżku bo boli ale zaraz wybiorę podłogę :)
Oj to biedna jestes mnie tez to bedzie czekac jak mi sie uda zajsc w ciaze. Musisz orzetrwac teraz zmienia ci sie srodek ciezkosci lordoza ledzwiowa przesuwa sie do przodu wiec tak bedzie cie bolec. A moze umow sie na masaz w ciazy mozna sie masowac na pewno pomoze :)

reklama
Hahah
misiaki :) Super :)
Który to dpt 8?
U mnie też 8dpt i gdybym miała test to bym dzisiaj nasikała:D Ale strach jesto_O

Haha no wlasnie nie potrzebnie położyłam sobie testy obok kibelka ( na całe szczęście został mi juz tylko 1 ) hehe bedzie co ma byc.. Nie nastawiam sie na nic.. Bo juz nie raz mi wyszedł taki cień cienia i dupa. A czy myślicie lepiej powtórzyć sikanca jutro czy pojutrze ?

Do góry