reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć kochane kobietki Wiem, ze mówiliście zeby zrobić betę 12 dni po transferze, ze wcześniej nie ma sensu. Ale ... Hehe nie jestem kobieta silnej woli i zrobiłam sikanca 5 dni po transferze wyszła negatywna ( chciałam sprawdzić czy zastrzyk obitrelle usunął sie całkiem z organizmu ) i dzis dostałam strasznego chwilowego bólu lewej piersi i postanowiłam znowu zrobić sikanca.. Nie żebym sie nastawiała pozytywnie czy negatywnie, ale wole wiedzieć czy sie zagnieździło i organizm wyrzucił czy nie..tak dla własnego spokoju. Jak juz wcześniej pisałam miałam transfer zarodków w 3 dobie 2 bardzo dobrej jakości. Dzis jest 7 dzień po transferze ( tzn transfer był w piatek czyli 8 dni kiedy zarodki sa we mnie ) test sikany wyszedł tzn bardzo bardzo blada druga kreska. Co sądzicie? Na betę pójdę dopiero w środę..

Skoro zrobiłaś test i pojawiła sie druga krecha, to leć na betę. Najwyżej powtórzysz ja za kilka dni :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kochane kobietki Wiem, ze mówiliście zeby zrobić betę 12 dni po transferze, ze wcześniej nie ma sensu. Ale ... Hehe nie jestem kobieta silnej woli i zrobiłam sikanca 5 dni po transferze wyszła negatywna ( chciałam sprawdzić czy zastrzyk obitrelle usunął sie całkiem z organizmu ) i dzis dostałam strasznego chwilowego bólu lewej piersi i postanowiłam znowu zrobić sikanca.. Nie żebym sie nastawiała pozytywnie czy negatywnie, ale wole wiedzieć czy sie zagnieździło i organizm wyrzucił czy nie..tak dla własnego spokoju. Jak juz wcześniej pisałam miałam transfer zarodków w 3 dobie 2 bardzo dobrej jakości. Dzis jest 7 dzień po transferze ( tzn transfer był w piatek czyli 8 dni kiedy zarodki sa we mnie ) test sikany wyszedł tzn bardzo bardzo blada druga kreska. Co sądzicie? Na betę pójdę dopiero w środę..
Brzmi bardzo obiecująco, trzymam kciuki :)

14 z czego udało sie zapłodnić 11. Jeden podano, reszta zamrożona.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze to dużo [emoji44] chociaż patrząc na to że ja teraz byłam stymulowana nie do in vitro i miałam 9.. to nie tak dużo.. Cieszę się że masz taką armię w pogotowiu [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie zawsze pierwszym objawem, że nici z tego, był zanik bólu piersi. Dlatego od chwili transferu niemal nieustannie się po nich macałam, żeby kontrolować, czy wszystko gra. Tym razem "siadło" w poniedziałek. We wtorek zrobiłam sikańca, jedna krecha i w zasadzie było pozamiatane. Dzisiejsza beta to już była tylko formalność :)
To nie reguła te piersi. Mi zanikl ból a jednak się udało[emoji14]

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Coś zaczęło się dziać oby oby tak dalej trzymam kciuki!

reklama
Do góry