reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

="nieagatka, post: 14165095, member: 164255"]Ej ale to prawda - popieprzone te sikance. Ja pamietam, ze wyszla mi jedna kreska a 3 dni pozniej beta ponad 800...
Ale kurde tu mam skierowanie na jedna bete po 15dniach i cos czuje, ze mimo wszytsko mnie skusi i zrobie sikanca wczesniej... Szkoda, ze po prostu nie moge pojsc i zrobic bety kiedy mi pasuje...
Tak czy siak podoba mi sie plan z daniem sikanca dziecku [emoji16]
Mozesz tylko nie w Twojej klinice tylko prywatnie gdzie kolwiek .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Mozesz

reklama
Ja tym razem odpuściłam i nie pieściłam sie ze sobą , wszystkie czynności domowe robiłam jak zwykle no może prócz dźwigania . Piłam 1 litr maślanki i sok z marchwi ( sama robiłam , podobno pomaga w zagnieżdżeniu , ale ile w tym prawdy to nie wiem ) a zagryzalam migdałami [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zuch dziewczynka !

Ewunka w mojej klinice to moje skierowanie jest wazne i tylko tam.
A prywatnie (mam mutue) probowalam dwa lata temu zrobic na wlasna reke i mi powiedzieli, ze musze miec skierowanie nawet jesli place za to, wiec porazka.

Ewunka w mojej klinice to moje skierowanie jest wazne i tylko tam.
A prywatnie (mam mutue) probowalam dwa lata temu zrobic na wlasna reke i mi powiedzieli, ze musze miec skierowanie nawet jesli place za to, wiec porazka.

Ale jaja :confused: skierowanie na bete :szok::szok: tu moge isc do kazdego lobo i zrobic kazde badanie . Niby obie w hiszpani a takie roznice :szok: a na szpital ?

Co Ty. Szpitale to wogole jest masakra. Po poronieniu (2dni po) na wizyte czekalam ponad 2h mimo unowionej godziny. Na wynik bety 5dni.
Ale co bardziej mnie wkurza to fakt, ze mam prywatne ubezpieczenie a i tak nic z tego.

reklama
Cześć dziewczyny! Nie będę wyjątkiem pisząc, ze od jakiegoś czasu czytam wasze forum i wkoncu odważyłam sie napisać:) mam nadzieje,ze mnie przyjmiecie do swojego grona:) jesteście mega pozytywne, a tego wlasnie teraz potrzebuje. W skrócie moje amh to 0,99, zespół antyfosfolipidowy. Mam 28 lat i to moje drugie podejście do in vitro. Pierwsze zakończone na etapie punkcji, bo niestety żaden zarodek nie przetrwał. Teraz miałam drugie podejście w innej klinice. Słabo sie stymulowalam, w dzień punkcji estradiol spadł z 375 na 330... Przy 5 pecherzykach Na całe szczęście niewiem jak udało im sie pobrać aż 5 pecherzyki. 3 sie zapłodnilo, 2 zarodki podane w 3 dobie jeden 8 komórkowy A drugi 6 komórkowy troszkę gorszy od tego pierwszego ale tez mówili ze super... 3 przestał sie rozwijać, wiec zero do mrożenia.. Transfer miałam 8 lipca z embrio glue i nacięciem otoczki. Teraz wielkie oczekiwanie..lekarz kazał mi cały czas leżeć, pomału dostaje juz świra... Biorę lutinus 3x2, fragmin zastrzyki, acard, encorton, kwas foliowy,omega, magnez... Wczoraj i przedwczoraj bolało mnie podbrzusze i tak jakby jajniki wzięłam nospe.. Piersi bolą od punkcji ale to tak jak zawsze przed okresem.. Dziewczyny kiedy moge testować?? Chce juz.... Ale to pewnie o wiele za wcześnie doradźcie plis jak wy dajecie sobie radę z tym czekaniem...bo ja wkrótce zeswiruje.. Ps. Trzymam za was wszystkie kciuki

Do góry