Ewunka
Fanka BB :)
ilka _a oby była przynajmniej 2-cyfrowa !!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nika, a kto jest Twoim lekarzem? Korzystałaś tam może z akupunktury? U nas jej nie ma, poza tym dowiedziałam się tu, że podobno mój lekarz odchodzi i czytałam też o tej nowej metodzie, dlatego nie wykluczam, że gdyby był potrzebny 3 raz, to może wtedy zmienimy klinikę na Gyncentrum.Ogólnie jestem w jednej z lepszych klinik. Gyncentrum Katowice. Jako pierwsi w Polsce wprowadzają teraz nowa metodę zapłodnienia in vitro. Poczytajcie na stronie gyncentrum o tej metodzie .
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam dr. Dariusz Mercik . Dzięki niemu zaszlam w ciążę. Teraz już do niego nie chodzę bo ciąży nie prowadzi, on zajmuje się tylko in vitro. A czy maja akupunkture to ci nie powiem bo nie wiem , nie korzystalamNika, a kto jest Twoim lekarzem? Korzystałaś tam może z akupunktury? U nas jej nie ma, poza tym dowiedziałam się tu, że podobno mój lekarz odchodzi i czytałam też o tej nowej metodzie, dlatego nie wykluczam, że gdyby był potrzebny 3 raz, to może wtedy zmienimy klinikę na Gyncentrum.
Ja ciebie podziwaiam ja bym tak nie dala rady. Nawet imiona juz wybrane. Ja tak daleko nie siegam jak dopiero bede w ciazy to zaczne powoli myslec.Stoi rozgrzebany pokój bo ma dużo pracy i nie bardzo ma czas ale myślę że do porodu się wyrobi
Wczoraj kupiłam z wyprzedaży kolorowa żarówkę na pilota do pokoju Marcela i Honoraty
Dziękuję Teściowa przyniosła mi artykuł z jakiejś prasy medycznej i to właśnie on się wypowiadał o tej innowacyjnej metodzie. Póki co zostanę w Angeliusie, ale gdybym potrzebowała planu B, to będę go miała na uwadzePolecam dr. Dariusz Mercik . Dzięki niemu zaszlam w ciążę. Teraz już do niego nie chodzę bo ciąży nie prowadzi, on zajmuje się tylko in vitro. A czy maja akupunkture to ci nie powiem bo nie wiem , nie korzystalam
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja teraz mialam przez 2 dni tylko plamienie a od 3 dnia jak sie rozkrecila to az 2 paczki podpasek poszly (chyba za 2 miesiace ) i trwal 7 dni a zawsze mam ze na 4 dzien juz prawie nicPytanie - może któraś z Was tak miała. W sobotę wieczorem zaczął mi się okres (przynajmniej tak wtedy myślałam, bo krew była czerwona) i wzięłam pierwszą tabletkę marvelonu. Wczoraj przez cały dzień raptem kilka kropel, tym razem brązowych, ale uznałam, że skoro już w sobotę wzięłam tabletkę, to chyba powinnam wziąć drugą. Zobaczymy, czy ta @ rozwinie się dzisiaj, ale wychodzi na to, że chyba zaczęłam za wcześnie brać tabletki albo znów mi się coś poprzestawiało po transferze :-/ Mimo wszystko chyba powinnam dalej brać te antyki, prawda? Co myślicie?
Ja dotychczas miałam podobnie, a po poprzedniej stymulacji i nieudanym transferze co miesiąc jakieś atrakcje :-/ Boję się tylko, że za szybko zaczęłam brać te antyki. Jak nie urok, to sraczka :-/Ja teraz mialam przez 2 dni tylko plamienie a od 3 dnia jak sie rozkrecila to az 2 paczki podpasek poszly (chyba za 2 miesiace ) i trwal 7 dni a zawsze mam ze na 4 dzien juz prawie nic
Ja tez tak mialam. Po pierwszym dniu plamienie tylko przy wysiku. Teraz skonczylam drugie op i powinnam @ juz dostac dawno a tu nicccccc...Pytanie - może któraś z Was tak miała. W sobotę wieczorem zaczął mi się okres (przynajmniej tak wtedy myślałam, bo krew była czerwona) i wzięłam pierwszą tabletkę marvelonu. Wczoraj przez cały dzień raptem kilka kropel, tym razem brązowych, ale uznałam, że skoro już w sobotę wzięłam tabletkę, to chyba powinnam wziąć drugą. Zobaczymy, czy ta @ rozwinie się dzisiaj, ale wychodzi na to, że chyba zaczęłam za wcześnie brać tabletki albo znów mi się coś poprzestawiało po transferze :-/ Mimo wszystko chyba powinnam dalej brać te antyki, prawda? Co myślicie?