reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ogólnie jestem w jednej z lepszych klinik. Gyncentrum Katowice. Jako pierwsi w Polsce wprowadzają teraz nowa metodę zapłodnienia in vitro. Poczytajcie na stronie gyncentrum o tej metodzie .

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nika, a kto jest Twoim lekarzem? Korzystałaś tam może z akupunktury? U nas jej nie ma, poza tym dowiedziałam się tu, że podobno mój lekarz odchodzi i czytałam też o tej nowej metodzie, dlatego nie wykluczam, że gdyby był potrzebny 3 raz, to może wtedy zmienimy klinikę na Gyncentrum.

Nika, a kto jest Twoim lekarzem? Korzystałaś tam może z akupunktury? U nas jej nie ma, poza tym dowiedziałam się tu, że podobno mój lekarz odchodzi i czytałam też o tej nowej metodzie, dlatego nie wykluczam, że gdyby był potrzebny 3 raz, to może wtedy zmienimy klinikę na Gyncentrum.
Polecam dr. Dariusz Mercik . Dzięki niemu zaszlam w ciążę. Teraz już do niego nie chodzę bo ciąży nie prowadzi, on zajmuje się tylko in vitro. A czy maja akupunkture to ci nie powiem bo nie wiem , nie korzystalam

Stoi rozgrzebany pokój bo ma dużo pracy i nie bardzo ma czas ale myślę że do porodu się wyrobi :rofl2::laugh2::rofl2:
Wczoraj kupiłam z wyprzedaży :D kolorowa żarówkę na pilota do pokoju Marcela i Honoraty
Ja ciebie podziwaiam ja bym tak nie dala rady. Nawet imiona juz wybrane. Ja tak daleko nie siegam jak dopiero bede w ciazy to zaczne powoli myslec.

Pytanie - może któraś z Was tak miała. W sobotę wieczorem zaczął mi się okres (przynajmniej tak wtedy myślałam, bo krew była czerwona) i wzięłam pierwszą tabletkę marvelonu. Wczoraj przez cały dzień raptem kilka kropel, tym razem brązowych, ale uznałam, że skoro już w sobotę wzięłam tabletkę, to chyba powinnam wziąć drugą. Zobaczymy, czy ta @ rozwinie się dzisiaj, ale wychodzi na to, że chyba zaczęłam za wcześnie brać tabletki albo znów mi się coś poprzestawiało po transferze :-/ Mimo wszystko chyba powinnam dalej brać te antyki, prawda? Co myślicie?

Polecam dr. Dariusz Mercik . Dzięki niemu zaszlam w ciążę. Teraz już do niego nie chodzę bo ciąży nie prowadzi, on zajmuje się tylko in vitro. A czy maja akupunkture to ci nie powiem bo nie wiem , nie korzystalam

Dziękuję :) Teściowa przyniosła mi artykuł z jakiejś prasy medycznej i to właśnie on się wypowiadał o tej innowacyjnej metodzie. Póki co zostanę w Angeliusie, ale gdybym potrzebowała planu B, to będę go miała na uwadze :)

Pytanie - może któraś z Was tak miała. W sobotę wieczorem zaczął mi się okres (przynajmniej tak wtedy myślałam, bo krew była czerwona) i wzięłam pierwszą tabletkę marvelonu. Wczoraj przez cały dzień raptem kilka kropel, tym razem brązowych, ale uznałam, że skoro już w sobotę wzięłam tabletkę, to chyba powinnam wziąć drugą. Zobaczymy, czy ta @ rozwinie się dzisiaj, ale wychodzi na to, że chyba zaczęłam za wcześnie brać tabletki albo znów mi się coś poprzestawiało po transferze :-/ Mimo wszystko chyba powinnam dalej brać te antyki, prawda? Co myślicie?
Ja teraz mialam przez 2 dni tylko plamienie a od 3 dnia jak sie rozkrecila to az 2 paczki podpasek poszly (chyba za 2 miesiace ) i trwal 7 dni a zawsze mam ze na 4 dzien juz prawie nic

Ja teraz mialam przez 2 dni tylko plamienie a od 3 dnia jak sie rozkrecila to az 2 paczki podpasek poszly (chyba za 2 miesiace ) i trwal 7 dni a zawsze mam ze na 4 dzien juz prawie nic
Ja dotychczas miałam podobnie, a po poprzedniej stymulacji i nieudanym transferze co miesiąc jakieś atrakcje :-/ Boję się tylko, że za szybko zaczęłam brać te antyki. Jak nie urok, to sraczka :-/

reklama
Ja tez tak mialam. Po pierwszym dniu plamienie tylko przy wysiku. Teraz skonczylam drugie op i powinnam @ juz dostac dawno a tu nicccccc...

Do góry