reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana ja mam pcos a mój mąż słabe parametry nasienia. Przy stymulacji wyprodukowalam 16 jajeczek. Pierwszy transfer świeżego zarodka to ciaza biochemiczna. Drugi transfer 2 blastek również ciąża biochemiczna. Ostatni transfer wczesna blastocysta najsłabszy zarodek i jest Szymek :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki za nadzieje i bardzo mocno ci gratuluje...

Ale chodzi ci o zastrzyki do stymulacji. Jakie ty mialas? Mi zapisal puregon i orgalutran ale jeszcze czekaja w lodowce. I ja niestety po iui mialam hiperstymulacje :(
Ja miałam gonal i cetrotide o ile dobrze pamiętam. Jutro z rana zerkne na rozpiske i ci napiszę dokładnie. No my na iui się nie kwalifikowalismy bo maz ma za mało plemniczkow

Ale chodzi ci o zastrzyki do stymulacji. Jakie ty mialas? Mi zapisal puregon i orgalutran ale jeszcze czekaja w lodowce. I ja niestety po iui mialam hiperstymulacje :(
U mnie lekarz też się bał hiperki i dlatego miałam mniejsze dawki leków i nie dużo ich brałam. Jutro ci napiszę na priv dokładnie co i jak od jakiego dnia cyklu i w jakiej dawce. Ale przypomnij mi się jakbym zapomniała. Bo chwilowo teraz nie mam dostępu do rozpiski

U mnie lekarz też się bał hiperki i dlatego miałam mniejsze dawki leków i nie dużo ich brałam. Jutro ci napiszę na priv dokładnie co i jak od jakiego dnia cyklu i w jakiej dawce. Ale przypomnij mi się jakbym zapomniała. Bo chwilowo teraz nie mam dostępu do rozpiski

Dzieki bardzo. Jutro sie przypomne...i napisz mi tez jakie leki dostawalas po transferach...dzieki :):):)

reklama
Dzień dobry dziewczynki;)
Kajka owocnej wizyty i super widoczkow;)
Co do Encortonu ja też mialam ten lek od początku stymulacji ( razem z antykami) w dawce 10mg. Zobaczymy co wyjdzie teraz u nowego lekarza;))
Ewunla poproszę taniec w mojej intencji żeby teraz poszło lepiej czarodziejko;)

Do góry