reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja tez tak mialam. Po pierwszym dniu plamienie tylko przy wysiku. Teraz skonczylam drugie op i powinnam @ juz dostac dawno a tu nicccccc...
A zaczęłaś brać tabletki przy tym plamieniu? Ja poprzednim razem po ich odstawieniu miałam tylko lekkie plamienie, a nie okres jak zwykle. Dziewczyny mi wtedy pisały, że to normalne - plamienie albo brak okresu.

Ja dotychczas miałam podobnie, a po poprzedniej stymulacji i nieudanym transferze co miesiąc jakieś atrakcje :-/ Boję się tylko, że za szybko zaczęłam brać te antyki. Jak nie urok, to sraczka :-/
Ja jak pisalam wczesniej zawsze @ zaczynam plamieniem wiec tez bym zaczela brac leki. Poczekaj moze jeszcze sie rozwinie. Albo zadzwon do lekarza

A zaczęłaś brać tabletki przy tym plamieniu? Ja poprzednim razem po ich odstawieniu miałam tylko lekkie plamienie, a nie okres jak zwykle. Dziewczyny mi wtedy pisały, że to normalne - plamienie albo brak okresu.
Wszystko jest ok wytańczylam skromną @ ja też ostatnio miałam 1 dniowa wzięłam anty i na 2 dzień już zdechla

reklama
Do góry