reklama
butterfly1331
Moderator
A zaczęłaś brać tabletki przy tym plamieniu? Ja poprzednim razem po ich odstawieniu miałam tylko lekkie plamienie, a nie okres jak zwykle. Dziewczyny mi wtedy pisały, że to normalne - plamienie albo brak okresu.Ja tez tak mialam. Po pierwszym dniu plamienie tylko przy wysiku. Teraz skonczylam drugie op i powinnam @ juz dostac dawno a tu nicccccc...
husann
Fanka BB :)
Ja jak pisalam wczesniej zawsze @ zaczynam plamieniem wiec tez bym zaczela brac leki. Poczekaj moze jeszcze sie rozwinie. Albo zadzwon do lekarzaJa dotychczas miałam podobnie, a po poprzedniej stymulacji i nieudanym transferze co miesiąc jakieś atrakcje :-/ Boję się tylko, że za szybko zaczęłam brać te antyki. Jak nie urok, to sraczka :-/
katharina203
Tak bralam tabletki przy tym plamieniu...A zaczęłaś brać tabletki przy tym plamieniu? Ja poprzednim razem po ich odstawieniu miałam tylko lekkie plamienie, a nie okres jak zwykle. Dziewczyny mi wtedy pisały, że to normalne - plamienie albo brak okresu.
A ja wlasnie teraz dostalam @...
husann
Nie denerwuj sie zadzwonia i to z dobrymi wiesciamiKiedy oni zadzwonia...? Buuuuu
butterfly1331
Moderator
Wizytę mam w czwartek.Ja jak pisalam wczesniej zawsze @ zaczynam plamieniem wiec tez bym zaczela brac leki. Poczekaj moze jeszcze sie rozwinie. Albo zadzwon do lekarza
Uspokoiłyście mnie. Dzięki
butterfly1331
Moderator
Do mnie dzwonil ok. 11. Trzymam kciuki!Kiedy oni zadzwonia...? Buuuuu
Ewunka
Wszystko jest ok wytańczylam skromną @ ja też ostatnio miałam 1 dniowa wzięłam anty i na 2 dzień już zdechlaA zaczęłaś brać tabletki przy tym plamieniu? Ja poprzednim razem po ich odstawieniu miałam tylko lekkie plamienie, a nie okres jak zwykle. Dziewczyny mi wtedy pisały, że to normalne - plamienie albo brak okresu.
butterfly1331
Moderator
Dzięki Jak to dobrze, że tu jesteście!Wszystko jest ok wytańczylam skromną @ ja też ostatnio miałam 1 dniowa wzięłam anty i na 2 dzień już zdechla
reklama
katharina203
Gosia...wizyte mam pewną w srode
Podziel się: