katharina203
Fanka BB :)
Lacha jak sie patrzy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciężka praca i dokuczajaca endometrioza i jakoś staram się trzymać .
Bleeee jakie brzydkie słowoLacha jak sie patrzy
Ja brałam do 12 tc . Małemu nic nie jest. Zdrowy jak ryba. Za 16 dni rodzeWłaśnie czytałam o tym. Sporo dziewczyn pisze,ze brało do dnia testu lub max do 12 tygodnia ciąży. Ale to duże obciążenie dla ciąży i lekarze są niechętni żeby przepisywać.
Tez chętnie się coś dowiem. Zapytam o to mojego gin endokrynologa,ale to dopiero za jakieś 2-3 tyg.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak długo brałas?Ja brałam do 12 tc . Małemu nic nie jest. Zdrowy jak ryba. Za 16 dni rodze
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie . Ja mam tylko pcos . Brałam przy każdym transferze. Przy tym udanym brałam największa dawkę z tego co pamiętam. I az do 12 tc stopniowo mi lekarz zmniejszał dawkę .
Tak neurolodzy zawsze chca ciac ale ja jako fizjoterapeuta z wyjszralcenia glupia nie jestem opracja w ostatecznosci jak mi ktos powie ze bez niej za chwile bede jezdzic na wozku. Niestety tak to jest z kolezankami w pracy czasami szczegilnie takimi co zamiast mnie same by sobie na zwolnieniu posiedzialy bo niestety jedna przez druga bierze kiedy chce na dziecko bo ma karar i temp 36.6 dlatego wlasnie teraz maja czarno na bialym i przestaly sie udzielac w sprawie mojego kregoslupa i przeprosily ze mowily ze pewnie stmuluje. Przybajmniej mam spokoj .Niestety u nas to samo,neurolodzy od razu na operację chcą wysyłać :/
U mnie tylko raz,jakieś dobrych 8 lat temu mnie zgielo tak,że na czworakach chodziłam :/słabe uczucie :/
No teraz sobie nie zrobię rezonansu poczekam jak się sytuacja wyklaruje z drugim podejściem
A co do takich telefonów. ..normalnie mi się nóż w kieszeni otwiera :/ ale jak ktoś nie ma problemów to nigdy nie zrozumie. Najlepiej olać, szkoda sobie psuć nerwy.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Gosiu dziekuje za wpisanieMamy weekend ale i tak trzymamy kciuki
Wakacje w koncu sa wakacje !!
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne forum odczarowane
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec
Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi
Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checią sie pozbedzie
11:katharina203 - wizyta w klinice poczatek stymulacji
11: kajka89- wizyta u gin prowadzacego ciążę
12:malina_29- wizyta pęcherzykowa
12:katharina203- wizyta w klinice początek stymulacji
13: karo0202- betowanie
14: koralik83 - wizyta kontrolna w klinice
14: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14:butterfly1331-wizyta w klinice przed stymulacja
14:KasiaAnna - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14:Truskawka89- wizyta serduszkowa
15:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
17:husan- kontrola przed criotransferem
20:nieagatka - betowanie 1
21: eve87- betowanie 1
22:anika11 -wizyta u gin prowadzącego ciążę
26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś
Sierpień
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzacego ciążę
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed
Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout
Bedzie sie dzialo tej jesieni
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac
♡♡♡♡♡
Narazie zostawiam wtorekGosiu @ nie przyszla wiec przepisz mnie na wtorek lub srode jutro moze bede wiedziala dokladnie