reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Ewunka booooskie [emoji16][emoji16]
Jak ja lubie wyprzedaze [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
No słaba sytuacja jak na finałHehhh ja tez za Francja...ale szkoda mi Ronaldo
Ale jakoś ten mecz bez większych emocji
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
To jak masz osuniecie kregu tzn kregozmyk to masz i przepukliny.Nie miałam rezonansu,bo powiedział ze z tego co wyszło na przeswietlaniu wynika tylko osuniecie kręgu w odcinku ledzwiowym i ucisk jakiegoś nerwu. Jak ćwiczę jest ok. Nie daj Boże jak będę siedzieć w domu lub przytyje
Dlatego do ciąży musze jak najwięcej schudnąć
Ja sobie grupe zrobilam nie dlatego ze jest tak hujowo z moim ktegoslupem chociaz neurolog od razu powiedzial ze do operacji tylko wkurwialo mnie ( sory) jak moje kolezanki dzwonily do mnie jak bylam na zwolnieniach na kregoslup czy az tak mnie bolalo ze musialam isc na zwolnienie. Kuzwa no wiecznie podejrzenie o symulacje bo na kregoslup kazdy lekarz z marszu l4 wypisuje. A teraz przy okazji pracuje o pol dodziny dluzej bo mozna tylko 7 h pracowac z grupa
Ewunka
Mało mam w życiu uzależnień ale wyprzedaże to ja kochamEwunka booooskie [emoji16][emoji16]
BeataWarszawa
Niestety u nas to samo,neurolodzy od razu na operację chcą wysyłać :/To jak masz osuniecie kregu tzn kregozmyk to masz i przepukliny.
Ja sobie grupe zrobilam nie dlatego ze jest tak hujowo z moim ktegoslupem chociaz neurolog od razu powiedzial ze do operacji tylko wkurwialo mnie ( sory) jak moje kolezanki dzwonily do mnie jak bylam na zwolnieniach na kregoslup czy az tak mnie bolalo ze musialam isc na zwolnienie. Kuzwa no wiecznie podejrzenie o symulacje bo na kregoslup kazdy lekarz z marszu l4 wypisuje. A teraz przy okazji pracuje o pol dodziny dluzej bo mozna tylko 7 h pracowac z grupa
U mnie tylko raz,jakieś dobrych 8 lat temu mnie zgielo tak,że na czworakach chodziłam :/słabe uczucie :/
No teraz sobie nie zrobię rezonansu poczekam jak się sytuacja wyklaruje z drugim podejściem
A co do takich telefonów. ..normalnie mi się nóż w kieszeni otwiera :/ ale jak ktoś nie ma problemów to nigdy nie zrozumie. Najlepiej olać, szkoda sobie psuć nerwy.
katharina203
Gosiu @ nie przyszla wiec przepisz mnie na wtorek lub srode jutro moze bede wiedziala dokladnie
Ewunka
reklama
nieagatka
Podziel się: