reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na jutro ostatecznie może być, bo lekarz w piątek jedzie na urlop i dlatego wizyta w czwartek. A USG z okresem, to jednak średnio fajnie :/ Nigdy mi się okres nie spóźniał, jeśli już to był 2 dni wcześniej, a teraz jak trzeba,żeby był punktualnie, to dziad zastrajkował :/

normalne ,nie ? czemu ma byc punktualnie jak nie musi;););)

reklama
wywnioskowalam z twojej wypowiedzi,ze odstawiasz przed stymulacja bo to ziolo,w sumie warzywo;)
na razie sie bujam i czekam na wyniki,a potem zobaczymy ,w jakim kierunku to pojdzie.:)
Ochydne to warzywo i odstawiam przed stymulacjia i ziołek też nie będę piła mam takie relaksujące chwasty ale już nawet nie pamiętam dokładnie co tam jest.
Masz jeszcze zarodki prawda .? Jakieś jeszcze inne opcje bierzesz pod uwagę. ?

Musi właśnie, wszystko jest zaplanowane pod urlop lekarza, potem stymulacja pod mój urlop. Ale tak to jest, gdy człowiek coś planuje. Wrrr... Cała nadzieja w Ewunce ;)
Obiecuje będę tańcowac intensywnie w pełnym słońcu :D na moja jeszcze działa jak pomyślę i wyjme test z szafy . To @ nie chce mnie narażać na koszty i sama przychodzi . Chodź zawsze mam cień cienia nadziei ze może cud cudów i zajde naturalnie :)

Obiecuje będę tańcowac intensywnie w pełnym słońcu :D na moja jeszcze działa jak pomyślę i wyjme test z szafy . To @ nie chce mnie narażać na koszty i sama przychodzi . Chodź zawsze mam cień cienia nadziei ze może cud cudów i zajde naturalnie :)
Cień nadziei też na ogół mam, ale test leży i zrobię go tylko, gdy będę mieć pewność, że jestem w ciąży. Nie chcę więcej rozczarowań. Spokojnie poczekam :) Przy wyniku mojego męża naturals nie jest możliwy :(

reklama
Do góry