reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Na jutro ostatecznie może być, bo lekarz w piątek jedzie na urlop i dlatego wizyta w czwartek. A USG z okresem, to jednak średnio fajnie :/ Nigdy mi się okres nie spóźniał, jeśli już to był 2 dni wcześniej, a teraz jak trzeba,żeby był punktualnie, to dziad zastrajkował :/

normalne ,nie ? czemu ma byc punktualnie jak nie musi;););)

reklama
wywnioskowalam z twojej wypowiedzi,ze odstawiasz przed stymulacja bo to ziolo,w sumie warzywo;)
na razie sie bujam i czekam na wyniki,a potem zobaczymy ,w jakim kierunku to pojdzie.:)
Ochydne to warzywo i odstawiam przed stymulacjia i ziołek też nie będę piła mam takie relaksujące chwasty ale już nawet nie pamiętam dokładnie co tam jest.
Masz jeszcze zarodki prawda .? Jakieś jeszcze inne opcje bierzesz pod uwagę. ?

Musi właśnie, wszystko jest zaplanowane pod urlop lekarza, potem stymulacja pod mój urlop. Ale tak to jest, gdy człowiek coś planuje. Wrrr... Cała nadzieja w Ewunce ;)
Obiecuje będę tańcowac intensywnie w pełnym słońcu :D na moja jeszcze działa jak pomyślę i wyjme test z szafy . To @ nie chce mnie narażać na koszty i sama przychodzi . Chodź zawsze mam cień cienia nadziei ze może cud cudów i zajde naturalnie :)

Obiecuje będę tańcowac intensywnie w pełnym słońcu :D na moja jeszcze działa jak pomyślę i wyjme test z szafy . To @ nie chce mnie narażać na koszty i sama przychodzi . Chodź zawsze mam cień cienia nadziei ze może cud cudów i zajde naturalnie :)
Cień nadziei też na ogół mam, ale test leży i zrobię go tylko, gdy będę mieć pewność, że jestem w ciąży. Nie chcę więcej rozczarowań. Spokojnie poczekam :) Przy wyniku mojego męża naturals nie jest możliwy :(

reklama
Do góry