reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Super widzisz jak los moze sie odmienic :)
Co on tam wyprodukował to nie wiem ale chodzę i się śmieje jak głupi do sera ( to wcale nie znaczy ze on już zacznie prace zawsze )
Nie wiem co pomogło. ....
- bał się ze go wytne hi hi
- fizjoterapia
- czy tańce ( chyba zapisze się na balet )
On Żyje :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ze względu na wiek lekarz uważa że szansę sa nie wielkie na moich komórkach ... Skoro trzy stymulacja nie dały na tyle silnej komórki zeby dała radę więcej nie ma sensu... Zastanawiam się nad opcją z KD ale muszę to jeszcze przemyśleć to poważna decyzja...
Kochana,my chyba ten sam rocznik i tez 3 stymulacje do doopy;)niestety wiek jest naszym wrogiem,ale tak jak mowiesz...pomysl z KD,my tez idziemy ta droga,bo inaczej nie ma sensu.Trzymaj sie i nie poddawaj ,czasami trzeba zrobic zwrot w mysleniu.Nie wszystko jeszcze stracone.:)

Co do protokołu to mój lekarz uparty idę tym samym 3 raz. .... ( 2 poprzednie reakcjie każda inna hi )
A co to ciąży z in vitro ze jest normalna to czemu 99 % idzie na zwolnienie od transferu do bety :p normalnie od owulacji do okresu tez się idzie :-p

Ja mam na tyle mocne te bóle brzucha/podbrzusza,ze wyszłam wczesniej z pracy. Tym bardziej,ze pracy mało to co bede tam siedziec i sie męczyć.Tylko Mąż mi spanikował i kazał do lekarza dzwonić. No wiec zadzwoniłam i mam wziąć no spe. Mam nadzieje,ze to naprawdę nic groźnego i żadna hiperka jutro nie wyjdzie przed transferem.

Co do protokołu to mój lekarz uparty idę tym samym 3 raz. .... ( 2 poprzednie reakcjie każda inna hi )
A co to ciąży z in vitro ze jest normalna to czemu 99 % idzie na zwolnienie od transferu do bety [emoji14]normalnie od owulacji do okresu tez się idzie :-p

Ewunka, 99% kobiet które znam idą na L4 ;) jak tylko wychodzi ciąża ;)
Tez poszłam ale dlatego,że mam stresująca prace :/

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka, 99% kobiet które znam idą na L4 ;) jak tylko wychodzi ciąża ;)
Tez poszłam ale dlatego,że mam stresująca prace :/

Przecież, pomijając zapłodnienie i transfer zarodka, cały proces biologiczny przebiega tak samo u kobiet w ciąży :)
Tak samo rzygamy,boimy się, robimy badania,bierzemy leki,rodzimy ;)
Ba ,moja znajoma do 5 miesiąca ciąży z in vitro latała po świecie, tak się dobrze czuła :)

Przecież, pomijając zapłodnienie i transfer zarodka, cały proces biologiczny przebiega tak samo u kobiet w ciąży :)
Tak samo rzygamy,boimy się, robimy badania,bierzemy leki,rodzimy ;)
Ba ,moja znajoma do 5 miesiąca ciąży z in vitro latała po świecie, tak się dobrze czuła :)

Moja szwagierka malpa zolza rodzi w lipcu...do tej pory nie wie co to jest bhcg...test sikany...przegapila badania prenatalne czy jakies no bo przeciez zdrowe napewno...i uwierz mi ze ona dosyc ze nie wie co to sa wielomiesieczne i wieloletnie starania o ciaze to nie wie co to strach zeby ja utrzymac...

Kamka bardzo mi przykro [emoji20] i tulę mocno. Wierze, ze los jeszcze bedzie mial dla Ciebie niespodziankę. Wiem, ze wiele trudnych decyzji przed Tobą, ale czasem takie trzeba podjąć aby spełnić swoje marzenia.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja szwagierka malpa zolza rodzi w lipcu...do tej pory nie wie co to jest bhcg...test sikany...przegapila badania prenatalne czy jakies no bo przeciez zdrowe napewno...i uwierz mi ze ona dosyc ze nie wie co to sa wielomiesieczne i wieloletnie starania o ciaze to nie wie co to strach zeby ja utrzymac...
No z tego co czytałam to Twoja szwagierka jest jedyną w swoim rodzaju ;)
Brak odpowiedzialności, że o instynkcie samozachowawczym nie wspomnę ;)
Dziewczyny oczywiście nie neguje broń Boże Waszych obaw itp.
W mojej licznej rodzinie przeżywałam 10 ciąż razem z moimi siostrami,bratowymi. Perypetie bardzo różne, łącznie z porodami które ledwo przeżyli matka i dziecko. Jak mi się kiedyś uda, tez będę się martwila o utrzymanie. Chodziło mi bardziej o to,że z biologicznego punktu widzenia u każdej kobiety ciąża ma taki sam proces biologiczny,a możliwe inne perypetie czy powikłania.
Zresztą moja siostra tez ma za sąsiadów parę co się mnożą jak króliki,patologia totalna, alkohol itp
Szlag mnie trafia,kiedy dobrzy i odpowiedzialni ludzie maja takie problemy żeby mieć dziecko a tu są takie historie :/

Do góry