reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeszcze nie ustalal dawek. Ale napominal,że podobnie jak ostatnio bo dobrze zareagowalam i 50% komórek pobranych było dojrzałych, wiec całkiem ok wynik.
Jeszcze musze pójść do endokrynologa i zrobić badania na tarczyce, bo mam Hashimoto i wysokie przeciwciała :(
Z tego co pamiętam któraś z was też ma Hashimoto. Tylko nie pamiętam która :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam a co chcesz wiedziec

Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty oraz transfer samych dobrych wiesci

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec :) ;)

Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checia sie pozbedzie :)

6:Truskawka89 - wizyta pęcherzykowa
6: jagodaaga -kontrola w trakcie stymulacji
6: BeataWarszawa - wizyta po nowy plan dzialania
6: nieagatka - transfer

7: MartiniM - wizyta u gin proeadzacego ciążę
7: mavi - wizyta u gin prowadzacego ciążę
7:kamka75 - betowanie 1
7: natula-transfer
8:Hess - usg w trakcie ciąży
8: MartiniM- usg połówkowe
8:marzen88 - wizyta w trakcie stymulacji
8: eve87- transfer
9: jagodaaga - punkcja
10: husann - wizyta przed transferem
11:katharina203 - wizyta w klinice poczatek stymulacji
11: kajka89- wizyta i gin prowadzacego ciążę
12:malina_29- wizyta pęcherzykowa
13: karo0202- betowanie
14: koralik83 - wizyta kontrolna w klinice
14: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14:butterfly1331-wizyta w klinice przed stymulacja
14:KasiaAnna - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14:Truskawka89- wizyta serduszkowa
15:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
22:anika11 -wizyta u gin prowadzącego ciążę
26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś
Sierpień
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed rozpoczęciem stymulacji

Wrzesień
shake it up baby twist and shout ;)
Bedzie sie dzialo ;)
Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :) ;):D
♡♡♡♡♡

Drugi raz idziesz tym protokołem? Jeśli tak to skąd taka decyzja?

Beata,ja też mam długi protokół. Mój lekarz twierdzi, że ten jest lepszy. Poprzednio pobrali mi 5 komórek, 4 zdolne do zapłodnienia, wszystkie się dzieliły.
Teraz też zaczynam długi protokół, ale będą drobne modyfikacje. Oprócz gonapeptylu i menopuru mam mieć 3 zastrzyk. Za miesiąc już będziemy wiedzieć, jaki jest tego efekt.

Beata,ja też mam długi protokół. Mój lekarz twierdzi, że ten jest lepszy. Poprzednio pobrali mi 5 komórek, 4 zdolne do zapłodnienia, wszystkie się dzieliły.
Teraz też zaczynam długi protokół, ale będą drobne modyfikacje. Oprócz gonapeptylu i menopuru mam mieć 3 zastrzyk. Za miesiąc już będziemy wiedzieć, jaki jest tego efekt.
Wszystkie Ci przetrwały?
Hmmm może porozmawiam z moim lekarzem o tym dłuższym protokole...

Jakie masz tsh i przeciwciała?

Przeciwciala powyzej 190 a tsh w normie bo od 8 lat na lekach ale ogolnie zawsze bylo w granicach normy. U mnie hashi potwirdzklo usg tarczycy ktora jest cala w tzw dziurach
Ale musze zrobic sobie poziom na dniach bo cos czuje ze stymulacja rozjechala moje uregulowane wyniki cos ostatnio mnie zatyka takie uczucie mam
A jakie ty masz parametry

reklama
Drugi raz idziesz tym protokołem? Jeśli tak to skąd taka decyzja?

Pierwszy dal dobry rezultat bo bylo 5 dobrych zarodkow przy minimalnych dawkach hormonow wiec stwirdzili ze nie ma co zmieniac. A ogolnie wszystkich jajek mialam ponad 20 w tym 7 z dojrzalymi komorkami. Hmm czy ten protokol daje lepsze komorki nie wiem

Do góry