Ewunka
Fanka BB :)
jak widzisz zdążają się jeb. ..... lekarze mam nadzieje ze na tamtego juz nie trafisz .....Gosiu..wpiszesz mnie w kalendarz na sobotę punkcja?:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak widzisz zdążają się jeb. ..... lekarze mam nadzieje ze na tamtego juz nie trafisz .....Gosiu..wpiszesz mnie w kalendarz na sobotę punkcja?:-)
Ojjj bede go omijala szerokiiimm łukiem...az mi sie lepiej dzis zrobilo myślisz że lampka wina mi nie zaszkodzi?jak widzisz zdążają się jeb. ..... lekarze mam nadzieje ze na tamtego juz nie trafisz .....
Sikance oszukance.Cześć dziewczyny , trochę z nieśmiałością pisze do Was ale chyba potrzebuje wsparcia i porady
Jestem po drugim transferze , nie stety wszystko dzieje sie poza granicami naszego kraju i ani nie jestem w stanie Wam opisać jakie leki biorę ani nic bo tu zupełnie inne sa . Przy pierwszej nieudanej próbie posypało mi sie trochę zdrowie , zaraz po tym miałam zapalenie płuc nie wiadomo skąd .... Teraz jestem 14 dzien po transferze i wczoraj miałam problemy z ciśnieniem i straszne bóle głowy aż wylądowałam w przychodni , dostałam leki niby bezpieczne . Zrobiłam test i wyszedł negatywny ... Problem w tym ze mnie od dnia transferu boli dół brzucha i nie dostałam jeszcze okresu . Badanie krwi mam niby miec za pare dni i ja chyba zwariuje do tego czasu :/ powinnam sie sugerować tym testem ze juz nie ma szans ? Test po 14 dniach to juz chyba powinien pokazać wiarygodny wynik nie ?
Nie wiem co Ci napisać. .....Ojjj bede go omijala szerokiiimm łukiem...az mi sie lepiej dzis zrobilo myślisz że lampka wina mi nie zaszkodzi?
To ładny bobasek
W przyszły poniedziałek mam wizytę i jak będzie wszystko ok to zakładamy juz książkę ciąży. . Chce aby był już po poniedziałek. [emoji47][emoji47][emoji47][emoji47]Haha no poszalał kiedy do niego sie wybierasz? W sdm klinika zamknięta, wiec ja idę za tydzień
Czyli nic się nie martw wszystko ok