reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ewunka wolne mam do poniedzialku. Kropek byl 8 komorowy i juz dzis rano zaczac sie dalej dzielic, dlatwgo powiedzieli, ze lepszy juz byc nie mogl :) Poza tym dostalam filmik z procesu dzielenia sie, wiec widzialam, ze faktycznie ladny [emoji4] Mam tez zdjecie po transferze kropka juz we mnie [emoji16]
Tak - 600mg na dobe - 300 rano i 300 wieczorem.
Klinika to Fecunmed.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Juz po. Mam jednego kropka, podobno najlepszej mozliwej jakosci. Jeden zostal w inkubatorze do piatku i jak da rade to go zamroza. Sam transfer przebiegl bezproblemowo, nawet nam muzyke relaksacyjna wlaczyli [emoji4] Najgorszy byl ten pelny pecherz - myslalam, ze pekne :)
Niezaleznie od wyniku jestem z tej kliniki bardzo zadowolona.
Beta 20.07. Ani dnia wczesniej ehhh... Gosiu mozesz mnie wpisac? Najdluzsze dwa tyg w moim zyciu...
Jagodaaga nie mam pojecia. Nie powiedzieli mi. Pobrali 9.
Natula teraz Ty!!

..juz po wizycie! Wreszcie trafilam na super lekarke :-) ,estradiol 1280 :-) moze szalu nie ma ale jest 9 ładnych pecherzykow tylko 3 jeszcze musza podrosnac i bedzie git:) ,dlatego na dzis mam zwoekszona dawke purogenu i jeszcze jutro rano mam zrobic dodatkowy.. na sobote jestesmy umowieni w klinice na punkcje.. dr powoedziala ze moze szalu nie ma ale powonno byc ok:)
Nieagatko trzymam kciuki za ciebie mocno i dzieki za wsparcie :-)

Dziewczyny ponawiam pytanie...Ale jestem wkur...ona...na dniach mam zaczac stymulacje a odebralam stopien czystosci pochwy. Zadnych grzybow nic. Ale dostalam 3 stopien bo za duzo leukocutow. Co teraz? Bede mogla miec stymulacje?

Wlasnie nie byłam ;( tylko beta spadła ze 128 do 1,4 i lekarz mówił tylko zeby poczekać do @ i pod koniec nowego cyklu przyjść na wizytę przed kolejnym crio ale chcemy odczekać i druga próbę podjąć po urlopie pod koniec sierpnia a teraz nadal walczymy naturalnie i czekamy na cud ;)
Skoro beta tak ładnie spadła to myślę, że jest ok, nie martw się :)

Ewunka wolne mam do poniedzialku. Kropek byl 8 komorowy i juz dzis rano zaczac sie dalej dzielic, dlatwgo powiedzieli, ze lepszy juz byc nie mogl :) Poza tym dostalam filmik z procesu dzielenia sie, wiec widzialam, ze faktycznie ladny [emoji4] Mam tez zdjecie po transferze kropka juz we mnie [emoji16]
Tak - 600mg na dobe - 300 rano i 300 wieczorem.
Klinika to Fecunmed.
Pewnie za ładny po mamusi pytałam o tego co został w inkubatorze

Lekarz powiedział że chyba jeden chłopak drugi nie wie nie mógł zobaczyc.to że jeden chyba chłopak to ja widzialam na filmie z prenatalnych więc Ameryki nie odkryl :)
To ze 1 chłopak i 2 chłopak to ja już wiem od dnia bety :D:p czekam na potwierdzenie .nie zapomnij dać znać!
Bo coś ciężarówki juz nie piszą po wizycie co u nich :(

reklama
Do góry