reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ewunka wolne mam do poniedzialku. Kropek byl 8 komorowy i juz dzis rano zaczac sie dalej dzielic, dlatwgo powiedzieli, ze lepszy juz byc nie mogl :) Poza tym dostalam filmik z procesu dzielenia sie, wiec widzialam, ze faktycznie ladny [emoji4] Mam tez zdjecie po transferze kropka juz we mnie [emoji16]
Tak - 600mg na dobe - 300 rano i 300 wieczorem.
Klinika to Fecunmed.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Juz po. Mam jednego kropka, podobno najlepszej mozliwej jakosci. Jeden zostal w inkubatorze do piatku i jak da rade to go zamroza. Sam transfer przebiegl bezproblemowo, nawet nam muzyke relaksacyjna wlaczyli [emoji4] Najgorszy byl ten pelny pecherz - myslalam, ze pekne :)
Niezaleznie od wyniku jestem z tej kliniki bardzo zadowolona.
Beta 20.07. Ani dnia wczesniej ehhh... Gosiu mozesz mnie wpisac? Najdluzsze dwa tyg w moim zyciu...
Jagodaaga nie mam pojecia. Nie powiedzieli mi. Pobrali 9.
Natula teraz Ty!!

..juz po wizycie! Wreszcie trafilam na super lekarke :-) ,estradiol 1280 :-) moze szalu nie ma ale jest 9 ładnych pecherzykow tylko 3 jeszcze musza podrosnac i bedzie git:) ,dlatego na dzis mam zwoekszona dawke purogenu i jeszcze jutro rano mam zrobic dodatkowy.. na sobote jestesmy umowieni w klinice na punkcje.. dr powoedziala ze moze szalu nie ma ale powonno byc ok:)
Nieagatko trzymam kciuki za ciebie mocno i dzieki za wsparcie :-)

Dziewczyny ponawiam pytanie...Ale jestem wkur...ona...na dniach mam zaczac stymulacje a odebralam stopien czystosci pochwy. Zadnych grzybow nic. Ale dostalam 3 stopien bo za duzo leukocutow. Co teraz? Bede mogla miec stymulacje?

Wlasnie nie byłam ;( tylko beta spadła ze 128 do 1,4 i lekarz mówił tylko zeby poczekać do @ i pod koniec nowego cyklu przyjść na wizytę przed kolejnym crio ale chcemy odczekać i druga próbę podjąć po urlopie pod koniec sierpnia a teraz nadal walczymy naturalnie i czekamy na cud ;)
Skoro beta tak ładnie spadła to myślę, że jest ok, nie martw się :)

Ewunka wolne mam do poniedzialku. Kropek byl 8 komorowy i juz dzis rano zaczac sie dalej dzielic, dlatwgo powiedzieli, ze lepszy juz byc nie mogl :) Poza tym dostalam filmik z procesu dzielenia sie, wiec widzialam, ze faktycznie ladny [emoji4] Mam tez zdjecie po transferze kropka juz we mnie [emoji16]
Tak - 600mg na dobe - 300 rano i 300 wieczorem.
Klinika to Fecunmed.
Pewnie za ładny po mamusi pytałam o tego co został w inkubatorze

Lekarz powiedział że chyba jeden chłopak drugi nie wie nie mógł zobaczyc.to że jeden chyba chłopak to ja widzialam na filmie z prenatalnych więc Ameryki nie odkryl :)
To ze 1 chłopak i 2 chłopak to ja już wiem od dnia bety :D:p czekam na potwierdzenie .nie zapomnij dać znać!
Bo coś ciężarówki juz nie piszą po wizycie co u nich :(

reklama
Do góry