reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nieagatka, Eve, powodzenia na dzisiejszych punkcjach. Trzymam kciuki :)

Nieagatka nadszedł ten dzień ze poznasz ilość swoich owocytow i następne 24 h to jest dopiero jazda ze stresem. Bądź dzielna czekam na wieści przesyłam ciepłe myśli
Eve również &&&&&

Eve, Nieagatko powodzenia &&&&
A ja jutro dowiem się jak tam moje zarodeczki ...

Eve, nieagatka powodzenia na punkcji mnustwa jajek pelnych zdrowych komoreczek :)

Juz jestem. Pobrali 9 jajek wiec super, ale radosc trwala krotko, bo tylko 3, no moze 4 sa dojrzale. To ostatnie nie mzoe sie zdecydowac. Tak wiec po raz kolejny Ewunka ma racje - teraz dopiero zaczyna sie jazda...
Eve jak tam?
Natula dzwonili juz?
Dziewczyny naprawde wielkie dzieki. Fajnie jest Was miec [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny ogromne za kciuki :) Wzięli sobie ode mnie 20 sztuk :) czyli dość pokaźnie, zobaczymy ile uda się zapłodnić. Transfer wstępnie środa koło 9 chociaż lekarz powiedział,że u mnie może być też piątek jeśli uda się z blastką. Tak,więc rozpoczynam oczekiwania przy telefonie :) Obolała się czuję teraz, podbrzusze daje się we znaki. Zastanawiam się nad zwolnieniem, lekarz powiedział że to zależy ode mnie i jak coś mam dzwonić do kliniki i mi wypiszą.

Weeken na jagodobraniu uplyna a za tydzien beda z tego pierogi :) jummy wolalabym zjesc je dzisiaj no ale coz same sie nie zrobia a w kregoslupie lupie po zbieraniu. Dzis bedzie jajecznoca z kurami :)
Pierogi z jagodami <ślinotok> uwielbiam ! Jagodzianki zresztą też :) Muszę gdzieś kupić w najbliższych dniach. U mnie teraz Małż w kuchni czaruje makaron z kurczakiem i kurkami :)

Ewunka to nie histeria, stwierdzam fakt po prostu [emoji4] Tak czy siak - dzieki za taniec - boski [emoji16]
Tak, jutro maja dzwonic i dac znac co dalej.
A co do coli to na nie kumam. Przeciez to syf w sensie zdrowotnym dla kazdego. I ok, jesli ktos lubi, wiaodmo mozna sie napic raz na jakis czas. Ale codziennie? W ciazy? No ale jak komus dziecko przychodzi ot tak, to moze nie musi sie martiwc i dbac o siebie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa, od pewnego czasu ślędzę różne fora chcąc jak najwięcej się dowiedzieć o waszych doświadczeni9ach przy in vitro i uzyskać odpowiedzi na nurtujące mnie pytania...czy któraś z was leczyła się może w Gamecie w Łodzi?

Dzięki dziewczyny ogromne za kciuki :) Wzięli sobie ode mnie 20 sztuk :) czyli dość pokaźnie, zobaczymy ile uda się zapłodnić. Transfer wstępnie środa koło 9 chociaż lekarz powiedział,że u mnie może być też piątek jeśli uda się z blastką. Tak,więc rozpoczynam oczekiwania przy telefonie :) Obolała się czuję teraz, podbrzusze daje się we znaki. Zastanawiam się nad zwolnieniem, lekarz powiedział że to zależy ode mnie i jak coś mam dzwonić do kliniki i mi wypiszą.
Łooo matko zaszalalas z iloscia zaplodnia ci wszystkie czy tylko 6
Bierz zwolnienie teraz odpoczywaj. Zostaliscie w Bialymstoku czy wrociliscie do domu?
Trzymam kciuki zeby wszystkie sie zaplodnily i ladnie podzielily :*

...jestem 6 dzień na stymulacji, przez pierwsze 3 dni puregon 150, od 4 dnia puregon 225, a od 6 dnia puregon 225 i orgalutron... byłam w piatek na usg, w prawym jajniku 1 pęcherzyk 10mm +drobne, lewy 1 pecherzyk 10mm i 1 pecherzyk 9mm+ drobne..., a estradiol 136 ( czy to prawidłowy wynik jak na 4 dzień stymulacji????? )nie wiem czy to dobrze czy za mało...jak tak czytam to dziewczyny miały o wile więcej :( martwię się, że może ta stymulacja nie będzie wystarczajaca i za mało będzie pobrane przez co szanse mogą być mniejsze....jadę jutro na kontrole usg i estradiol, czy któraś z was może mi powiedzieć jak to u niej wszystko wyglądało???

Pierogi z jagodami <ślinotok> uwielbiam ! Jagodzianki zresztą też :) Muszę gdzieś kupić w najbliższych dniach. U mnie teraz Małż w kuchni czaruje makaron z kurczakiem i kurkami :)
Ja uwielbiam kazde pietogi najlepsze ruskie ale raz w roku jedziemy w strone szczytna na jagody i wtedy omom jemy z jagodami ale ze trzeba sie przy tym narobic to juz zamrozone czekaja na nastepny weekend

reklama
Do góry