reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nieagatka, Eve, powodzenia na dzisiejszych punkcjach. Trzymam kciuki :)

Nieagatka nadszedł ten dzień ze poznasz ilość swoich owocytow i następne 24 h to jest dopiero jazda ze stresem. Bądź dzielna czekam na wieści przesyłam ciepłe myśli
Eve również &&&&&

Eve, Nieagatko powodzenia &&&&
A ja jutro dowiem się jak tam moje zarodeczki ...

Eve, nieagatka powodzenia na punkcji mnustwa jajek pelnych zdrowych komoreczek :)

Juz jestem. Pobrali 9 jajek wiec super, ale radosc trwala krotko, bo tylko 3, no moze 4 sa dojrzale. To ostatnie nie mzoe sie zdecydowac. Tak wiec po raz kolejny Ewunka ma racje - teraz dopiero zaczyna sie jazda...
Eve jak tam?
Natula dzwonili juz?
Dziewczyny naprawde wielkie dzieki. Fajnie jest Was miec [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny ogromne za kciuki :) Wzięli sobie ode mnie 20 sztuk :) czyli dość pokaźnie, zobaczymy ile uda się zapłodnić. Transfer wstępnie środa koło 9 chociaż lekarz powiedział,że u mnie może być też piątek jeśli uda się z blastką. Tak,więc rozpoczynam oczekiwania przy telefonie :) Obolała się czuję teraz, podbrzusze daje się we znaki. Zastanawiam się nad zwolnieniem, lekarz powiedział że to zależy ode mnie i jak coś mam dzwonić do kliniki i mi wypiszą.

Weeken na jagodobraniu uplyna a za tydzien beda z tego pierogi :) jummy wolalabym zjesc je dzisiaj no ale coz same sie nie zrobia a w kregoslupie lupie po zbieraniu. Dzis bedzie jajecznoca z kurami :)
Pierogi z jagodami <ślinotok> uwielbiam ! Jagodzianki zresztą też :) Muszę gdzieś kupić w najbliższych dniach. U mnie teraz Małż w kuchni czaruje makaron z kurczakiem i kurkami :)

Ewunka to nie histeria, stwierdzam fakt po prostu [emoji4] Tak czy siak - dzieki za taniec - boski [emoji16]
Tak, jutro maja dzwonic i dac znac co dalej.
A co do coli to na nie kumam. Przeciez to syf w sensie zdrowotnym dla kazdego. I ok, jesli ktos lubi, wiaodmo mozna sie napic raz na jakis czas. Ale codziennie? W ciazy? No ale jak komus dziecko przychodzi ot tak, to moze nie musi sie martiwc i dbac o siebie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa, od pewnego czasu ślędzę różne fora chcąc jak najwięcej się dowiedzieć o waszych doświadczeni9ach przy in vitro i uzyskać odpowiedzi na nurtujące mnie pytania...czy któraś z was leczyła się może w Gamecie w Łodzi?

Dzięki dziewczyny ogromne za kciuki :) Wzięli sobie ode mnie 20 sztuk :) czyli dość pokaźnie, zobaczymy ile uda się zapłodnić. Transfer wstępnie środa koło 9 chociaż lekarz powiedział,że u mnie może być też piątek jeśli uda się z blastką. Tak,więc rozpoczynam oczekiwania przy telefonie :) Obolała się czuję teraz, podbrzusze daje się we znaki. Zastanawiam się nad zwolnieniem, lekarz powiedział że to zależy ode mnie i jak coś mam dzwonić do kliniki i mi wypiszą.
Łooo matko zaszalalas z iloscia zaplodnia ci wszystkie czy tylko 6
Bierz zwolnienie teraz odpoczywaj. Zostaliscie w Bialymstoku czy wrociliscie do domu?
Trzymam kciuki zeby wszystkie sie zaplodnily i ladnie podzielily :*

...jestem 6 dzień na stymulacji, przez pierwsze 3 dni puregon 150, od 4 dnia puregon 225, a od 6 dnia puregon 225 i orgalutron... byłam w piatek na usg, w prawym jajniku 1 pęcherzyk 10mm +drobne, lewy 1 pecherzyk 10mm i 1 pecherzyk 9mm+ drobne..., a estradiol 136 ( czy to prawidłowy wynik jak na 4 dzień stymulacji????? )nie wiem czy to dobrze czy za mało...jak tak czytam to dziewczyny miały o wile więcej :( martwię się, że może ta stymulacja nie będzie wystarczajaca i za mało będzie pobrane przez co szanse mogą być mniejsze....jadę jutro na kontrole usg i estradiol, czy któraś z was może mi powiedzieć jak to u niej wszystko wyglądało???

Pierogi z jagodami <ślinotok> uwielbiam ! Jagodzianki zresztą też :) Muszę gdzieś kupić w najbliższych dniach. U mnie teraz Małż w kuchni czaruje makaron z kurczakiem i kurkami :)
Ja uwielbiam kazde pietogi najlepsze ruskie ale raz w roku jedziemy w strone szczytna na jagody i wtedy omom jemy z jagodami ale ze trzeba sie przy tym narobic to juz zamrozone czekaja na nastepny weekend

reklama
Do góry