butterfly1331
Moderator
Mam do Ciebie pół Polski, więc chyba nic z tego, ale zjedz za moje zdrowieZapraszam za tydzien
Jednak dzis bedzi bob i rybka
Jajecznica na sniadanie jutro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam do Ciebie pół Polski, więc chyba nic z tego, ale zjedz za moje zdrowieZapraszam za tydzien
Jednak dzis bedzi bob i rybka
Jajecznica na sniadanie jutro
1-2 l coli dziennie w ciąży? Nie jestem pewna czy to takie zdrowe w ciąży...Ja pije jak mam ochotę . Wiadomo nie codziennie ale nie dajmy się zwariować
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Nieagatka, Eve, powodzenia na dzisiejszych punkcjach. Trzymam kciuki
Nieagatka nadszedł ten dzień ze poznasz ilość swoich owocytow i następne 24 h to jest dopiero jazda ze stresem. Bądź dzielna czekam na wieści przesyłam ciepłe myśli
Eve również &&&&&
Eve, Nieagatko powodzenia &&&&
A ja jutro dowiem się jak tam moje zarodeczki ...
Eve, nieagatka powodzenia na punkcji mnustwa jajek pelnych zdrowych komoreczek
Juz jestem. Pobrali 9 jajek wiec super, ale radosc trwala krotko, bo tylko 3, no moze 4 sa dojrzale. To ostatnie nie mzoe sie zdecydowac. Tak wiec po raz kolejny Ewunka ma racje - teraz dopiero zaczyna sie jazda...
Eve jak tam?
Natula dzwonili juz?
Dziewczyny naprawde wielkie dzieki. Fajnie jest Was miec [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pierogi z jagodami <ślinotok> uwielbiam ! Jagodzianki zresztą też Muszę gdzieś kupić w najbliższych dniach. U mnie teraz Małż w kuchni czaruje makaron z kurczakiem i kurkamiWeeken na jagodobraniu uplyna a za tydzien beda z tego pierogi jummy wolalabym zjesc je dzisiaj no ale coz same sie nie zrobia a w kregoslupie lupie po zbieraniu. Dzis bedzie jajecznoca z kurami
Łooo matko zaszalalas z iloscia zaplodnia ci wszystkie czy tylko 6Dzięki dziewczyny ogromne za kciuki Wzięli sobie ode mnie 20 sztuk czyli dość pokaźnie, zobaczymy ile uda się zapłodnić. Transfer wstępnie środa koło 9 chociaż lekarz powiedział,że u mnie może być też piątek jeśli uda się z blastką. Tak,więc rozpoczynam oczekiwania przy telefonie Obolała się czuję teraz, podbrzusze daje się we znaki. Zastanawiam się nad zwolnieniem, lekarz powiedział że to zależy ode mnie i jak coś mam dzwonić do kliniki i mi wypiszą.
Ja uwielbiam kazde pietogi najlepsze ruskie ale raz w roku jedziemy w strone szczytna na jagody i wtedy omom jemy z jagodami ale ze trzeba sie przy tym narobic to juz zamrozone czekaja na nastepny weekendPierogi z jagodami <ślinotok> uwielbiam ! Jagodzianki zresztą też Muszę gdzieś kupić w najbliższych dniach. U mnie teraz Małż w kuchni czaruje makaron z kurczakiem i kurkami