Cześć dziewczyny
Kilka dni mnie nie było i trochę zaległości się nazbierało. W środę miałam wizytę i endometrium 8mm , pęcherzyk 17mm, w czwartek następna wizyta endometrium 10mm i pęcherzyk 18mm, a wczoraj ostatnia dawka menopur75 i gonal25 a dziś rano zastrzyk ovitrelle. Zrobiła mi nadzieję, ale zapewne to złudna nadzieja, przynajmniej jakaś jest. Jest to moja pierwsza stymulacja hormonalna i chyba pierwsza możliwa owulacja. I tu właśnie mam pełno myśli a jak widzę, mojego męża to mam ochotę wskoczyć na niego jak tygrysica
Powiedzcie mi ( aż wstyd pytać) ile po podaniu zastrzyku ovi mam współżyć ? Nie wiem czemu ale banan mam duży na twarzy i śmiać mi się chce z tej sytuacji.
Opowiem Wam jakiego wstydu i głupoty najadłam się w klinice w której się leczę.
Zagadałam się z Panią Dr daje mi opis dzisiejszej wizyty i poszłam do recepcji kupić menopur. Czytam kartę a tak pisze:
Czwartek: menopur75 Gonal25
Piątek: menopur75 Gonal25
Sobota: rano zastrzyk ovitrelle
Weekend: ...
Wtorek : 9.15 kontrol
i oto zadaje pytanie Pani w recepcji
Ja- " Przepraszam, a co ja mam podać sobie w weekend bo tylko trzy kropki są?"
Recepcja - Już sprawdzam, po 2 minutach patrzenia w komputer mówi " Nic nie pisze, ale zadzwonię do Pani dr" - więc dzwoni
Po chwili słyszę jak Pani dr wychodzi po następną pacjentkę, mnie obejmuje i do ucha mi szepta " Pani Kasiu ma Pani podać sobie w weekend rozkosz wraz ze swoim mężem"
A ja na to - "a jest na to tabletka następna??" i jak Pani dr parsknęła śmiechem to ja dopiero ze stresu skojarzyłam... taki wstyd
...