reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeszcze raz ktoś napisze ze następnym razem się uda NAPEWNO to trafi mnie pieron :D
Mój lekarz mówi ze in vitro ma 40 % przy 3 pełnych procedurach a z moja choroba 20 % .
To ja rozumiem ze nam 20 % a nie na pewno :p
Chyba musze zmienić lekarza. ......

Jeszcze raz ktoś napisze ze następnym razem się uda NAPEWNO to trafi mnie pieron :D
Mój lekarz mówi ze in vitro ma 40 % przy 3 pełnych procedurach a z moja choroba 20 % .
To ja rozumiem ze nam 20 % a nie na pewno :p
Chyba musze zmienić lekarza. ......
Zgadzam sie moj lekarz tez mnie osratnio uswiadomil ze in vitro to szansa na ciaze " szansa" a nie pewnosc wiec nikt mi nie zagwarantuje ze kolejnym razem bedzie powodzenie. Powiedzial ze przy in vitro potrzeba troche szczescia :)

Zgadzam sie moj lekarz tez mnie osratnio uswiadomil ze in vitro to szansa na ciaze " szansa" a nie pewnosc wiec nikt mi nie zagwarantuje ze kolejnym razem bedzie powodzenie. Powiedzial ze przy in vitro potrzeba troche szczescia :)
Trochę. .......
Nikt Ci nie da gwarancji ze za 15 razem się uda ! 40 % w najlepszym wypadku .

Chyba dlatego myślę pozytywnie,ale się nie nastawiam ze się uda. Nie wiem czy to dobre podejście,czy nie..ale czuje,ze tak będzie mi łatwiej przełknąć ewentualna porażkę i szybko starać się podejść kolejny raz.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry