reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ona przykro mi ;(ale tak jak piszą dziewczyny nie poddawaj się
Truskawko moje gratulacje teraz czekamy na wysoką betę w poniedziałek;**

Ja już mam wyniki bety poniżej 1 czyli kolejna masakra. Łzy same lecą......Truskawka 89 trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję że będzie u Ciebie beta wysoka..
Robię przerwę na 2 miesiące a potem 5 transfer...
Bardzo Ci współczuję...nie poddawaj się:) następnym razem na pewno się uda.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam,
Może nie często tutaj widujecie facetów, ale muszę gdzieś podpytać, zasięgnąć rady i wsparcia - a gdzie lepiej niż w internetach
smile.gif
??

Dzisiaj właśnie mija 8dpt (od północy zaczął się 9dpt). To nasz 3 transfer a drugie podejście do In Vitro. Niestety pierwsze 2 razy (1 raz świeży zarodek średniej jakości a drugi mrożaczek) były nie udane i beta mniej niż 2
sad.gif

Tym razem zostały podane nam 2 zarodki (5 dniowe blastocysty) 4AA i 4AB, tak jak pisałem było to 8 dni temu
smile.gif
Były hodowane na PICsi i na hormonie wzrostu.

Żona się dobrze czuje, od czasu punkcji pobolował Ją brzuch i piersi. Piersi przestały ją boleć, jednak brzuch dalej pobolewa, podobno nie jak na @, znaczy czasem jak na @ a czasem nie (czemu właśnie na miesiączke się pisze @ ?? takie męskie pytanie
tongue_out.gif
). Dostała wysypki na ramionach, plecy ją pobolewają, ciągle chodzi siku i dość dużo spi (ale to raczej nic nowego
tongue_out.gif
). Czy to normalne? Czy to może być objaw ciąży?

W 8dpt zrobiliśmy test "sikańca" (wieczorem o 21:30 - 22:00) i niestety 1 kreska. Żona się trochę podłamała (teraz śpi, a ja czytam i szukam informacji). Stąd też moje pytanie: czy w 8dpt powinna już wyjść beta na "sikańcu"? Czy 1 kreska to wyrok?
sad.gif
sad.gif

Bete z krwi robimy w niedzielę czyli 10 dpt i kolejna we Wtorek 12 dpt.

Sorry że udzielam się jako mężczyzna, ale Żona nie chce się stresować wchodząc na fora, a tylko tak mogę zdobywać informację aby ją wspierać
smile.gif
Robie co mogę aby było jej łatwiej
smile.gif

Buziaki i powodzenia w staraniach nas wszystkich
smile.gif

Witam,
Może nie często tutaj widujecie facetów, ale muszę gdzieś podpytać, zasięgnąć rady i wsparcia - a gdzie lepiej niż w internetach
smile.gif
??

Dzisiaj właśnie mija 8dpt (od północy zaczął się 9dpt). To nasz 3 transfer a drugie podejście do In Vitro. Niestety pierwsze 2 razy (1 raz świeży zarodek średniej jakości a drugi mrożaczek) były nie udane i beta mniej niż 2
sad.gif

Tym razem zostały podane nam 2 zarodki (5 dniowe blastocysty) 4AA i 4AB, tak jak pisałem było to 8 dni temu
smile.gif

Żona się dobrze czuje, od czasu punkcji pobolował Ją brzuch i piersi. Piersi przestały ją boleć, jednak brzuch dalej pobolewa, podobno nie jak na @, znaczy czasem jak na @ a czasem nie (czemu właśnie na miesiączke się pisze @ ?? takie męskie pytanie
tongue_out.gif
). Dostała wysypki na ramionach, plecy ją pobolewają, ciągle chodzi siku i dość dużo spi (ale to raczej nic nowego
tongue_out.gif

W 8dpt zrobiliśmy test "sikańca" (wieczorem o 21:30 - 22:00) i niestety 1 kreska. Żona się trochę podłamała (teraz śpi, a ja czytam i szukam informacji). Stąd też moje pytanie: czy w 8dpt powinna już wyjść beta na "sikańcu"? Czy 1 kreska to wyrok?
sad.gif
sad.gif

Sorry że udzielam się jako mężczyzna, ale Żona nie chce się stresować wchodząc na fora, a tylko tak mogę zdobywać informację aby ją wspierać
smile.gif
smile.gif

smile.gif

Cześć :)
ma miesiączkę często mówi sie małpa dlatego w skrócie @ :)
To bardzo miłe z Twojej strony, ze sie tak interesujesz :) co do objawów to niestety cieżko powiedzieć bo sa one tez skutkiem zażywanych lekow. Test w 8 dpt moze juz cos pokazać, ale ja bym sie nie sugerowała. Testów nie robimy bo to zło :) bardzo często juz przy dużej becie nic nie wychodzi, zreszta robiliście z wieczornego moczu to tym bardziej. Jak sie tak niecierpliwicie to ja na Waszym miejscu zrobiłabym bete dzisiaj :) juz powinna byc :) powodzenia [emoji256]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam,
smile.gif
??

sad.gif

smile.gif

tongue_out.gif
tongue_out.gif

sad.gif
sad.gif

smile.gif
smile.gif

smile.gif

Witaj:)
Sikance to oszukance! Tym bardziej jeszcze zrobiony wieczorem! Ja mysle ze po blastce to juz dzisiaj beta by wyszla.
Bieganie co chwila do łazienki dobrze wróży. Mowie z doświadczenia. Chociaż na tak wczesnym etapie to ciężko o jakiś konkretny objaw ciążowy bo twoja żona jest tak nafaszerowana hormonami ze to hormony moga powodować objawy.

Czemu @? No bo to wredna malpa ktora nam kobietom potrafi zrobić na złość i nie przyjść w terminie hehe

Do góry