reklama
Jak będą.... Każda z nas chyba tylko o tym marzyOna,
Moja mama powtarza,że najbardziej wyczekane to i najbardziej kochane bedzie/ będą
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Chodzi mi o to,że badania typu tsh czy cytologia można zrobić w zwykłej przychodni, jak dobrze pogadać to dadzą skierowanie.Na NFZ to już chyba nie. Refundacja się kończy 30 czerwca. Teraz tylko jeszcze trzeba mieć nadzieję żeby nie zabrali refundacji z leków które są koszmarnie drogie.
Ja byłam no jeszcze kilka dni jestem w tym programie na NFZ i mam zamrożone 3 blaski z refundacji i jak będę robiła kolejny transfer to już tylko prywatnie. Koniec refundacji
Ja mam opiekę medyczną z firmy,to sporo badań robiłam u nas w klinice a reszta prywatnie.
To zależy czy leki będą do stymulacji refundowane ja po dostaniu refundacji zapłaciłam 10 tys. Za wszystko. Badania moje i narzeczonego też były robione prywatnie oprócz morfologii.
mamy odłożone 12 tyś ale nie wiemy czy starczy, i tez zastanawiam się czy te pieniądze trzeba od razu wydac czy to
czyli jeżeli klinika w któej sie leczę wykonuje in vitro to mogę zacząć rozmawiać o tym z moją Panią DR? w końcu od pół roku u mnie nic, a wydaje się mi że mój wiek 29 pomału robi sie poważny
Witaj, ja tez dziś dołączyłam
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Wiem,że najlepiej się nie nastawiać żeby nie cierpieć ale musisz myśleć pozytywnie. Ja podzieliłam sobie całą procedurę na etapy,które po kolei przechodzę tak jest mi łatwiejJak będą.... Każda z nas chyba tylko o tym marzy
jutro transfer
15 czerwca w Białymstoku. Zależało mi żeby dr Mrugacz zrobił transfer. A on w W-wie jest tylko jeden raz w tyg.Malina _29 kiedy miałaś transfer??
Ja też miałam 15 czerwca transfer w Białymstoku 5 dniowych blastek. Może się widziałyśmy15 czerwca w Białymstoku. Zależało mi żeby dr Mrugacz zrobił transfer. A on w W-wie jest tylko jeden raz w tyg.
Kiedy testujesz????15 czerwca w Białymstoku. Zależało mi żeby dr Mrugacz zrobił transfer. A on w W-wie jest tylko jeden raz w tyg.
Powodzenie jutro na transferze...Wiem,że najlepiej się nie nastawiać żeby nie cierpieć ale musisz myśleć pozytywnie. Ja podzieliłam sobie całą procedurę na etapy,które po kolei przechodzę tak jest mi łatwiej
jutro transfer
reklama
Ja też miałam 15 czerwca transfer w Białymstoku 5 dniowych blastek. Może się widziałyśmy
Ale super Ja byłam od 17:00 do 18:00. miałam transfer na 3 dzień od punkcji.
Podziel się: