reklama
Bedzie bobrze, i Twój doktorek ma rację, najlepiej będzie w brzuszku u mamusiOby, mój doktorek mówił, że jak nie ma potrzeby to nie trzymają długo zarodków. Jak najszybciej do brzucha,bo to ich naturalne środowisko
Boje się, że może to trochę za szybko...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja musiała zrobić estradiol i progesteron to było zalecenie lekarza z klinki, zreszta po każdym transferze robiłam żeby wiedzieć czy zwiekszyc dawki leków czy nie i niestety musiałam zwiększyć dawkę estrofemu... bo estrogen był trochę za niski.
Ja bhcg zrobię jutro i zobaczymy.![]()
to ja 3mam kciuki za wynik o jakim marzysz
Ja miała udany transfer też w 3 dobie ale niestety dzidziuś był ze mną tylko 12 tygodniBedzie bobrze, i Twój doktorek ma rację, najlepiej będzie w brzuszku u mamusii nie za wcześnie. Lekarze wiedzą co robią..
malina_29
jesteś może z Warszawy? Bo ja do Wawy mam 80 km![]()
Tak, mieszkam w Wawie...a kolejną wizytę masz w Wawie?
Napiszę jutro co i jak z wynikami ale na cuda nie liczę..... jakoś nie mam żadnych objawów ciążowychto ja 3mam kciuki za wynik o jakim marzysznie wiem mi kazano brać leki według rozpiski i tyle. w środę mam badanie i wizytę
![]()
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Super, ja też z WarszawyTak, mieszkam w Wawie...a kolejną wizytę masz w Wawie?
Może się kiedyś umówimy z wózkami na Polach Mokotowskich
A w której klinice się leczysz?
Ja zaczęłam jeździć do Wawy póltora roku temu i tam maiłam zrobione 2 iui a potem się przeniosłam do Białegostoku bo w Wawie nie robili jeszcze IVF i tak zostałam w Białymstoku i jeździmy po 160 kmTak, mieszkam w Wawie...a kolejną wizytę masz w Wawie?
Super, ja też z Warszawy
Może się kiedyś umówimy z wózkami na Polach Mokotowskich
A w której klinice się leczysz?
Świetnie, jestem za jak najbardziej
Ostatnia edycja:
reklama
Ja zaczęłam jeździć do Wawy póltora roku temu i tam maiłam zrobione 2 iui a potem się przeniosłam do Białegostoku bo w Wawie nie robili jeszcze IVF i tak zostałam w Białymstoku i jeździmy po 160 kmW Białymstoku miałam 1 iui i 3 IVF
Juz od ok miesiąca in vitro w Bocianie robią w Wawie.. może będzie szansa żeby się spotkać i wymienić doświadczeniami
Podziel się: