reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czas największa zmora... ja poprosiłam o 1 dzień zwolnienia lekarskiego. 3mam kciuki że tel będzie lada dzień :) a Enrique to fajny Gość;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No fajny,fajny ale już dawno nie słuchałam ;)
Tez się zatanawialam nad l4 ale chyba bym zwariowała w domu :( juz o 7brano byłam w biurze :) miejsca sobie w domu znaleźć nie mogę ...
Myslalam zeby zostawic sobie L4 na po transferze.
Mam nadzieje,ze będzie ok.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej babolki
Beata mnie chyba z tydzien brzuch bolal, szczegolnie jak chodziłam, mialas przekute jajniki wiec trudno zeby nie bolalo, musi sie wygoic wszystko ;)
Dziewczyny wiem, ze ten temat był poruszany milion razy na forum, ale zastanawiam sie czy isc jutro na bete, to bedzie 7 dpt blaski nacinanej. Mam silne przeczucie, ze sie nie udało, chce to w sumie tylko potwierdzic :(
Nie jest za wcześnie? Może coś się dzieje,co w badaniu nie wyjdzie i niepotrzebnie się zamartwiasz. ..
Z tego co mówił mi lekarz to najwcześniej po 10-12 dniach...

No fajny,fajny ale już dawno nie słuchałam ;)
Tez się zatanawialam nad l4 ale chyba bym zwariowała w domu :( juz o 7brano byłam w biurze :) miejsca sobie w domu znaleźć nie mogę ...
Myslalam zeby zostawic sobie L4 na po transferze.
Mam nadzieje,ze będzie ok.

Na pewno będzie okej :) nie ma innej opcji . Poza tym wiem co czujesz ze znalezieniem sobie miejsca :( Dla mnie najgorszy jest czas po transferze.. mam napęd na przód mogłaby biec do przodu w nieznanym kierunku. Tyle emocji jest z tym związanych ze kto tego nie przeżył i nie będzie przeżywał to nie zrozumie tego .

Paracetamol 3 × 1
I wszystkie domowe sposoby syropy z cebuli czosnek natka pietruszki mleko z miodem .
Mnie po punkcji coś bolało ale znośnie takie tam czasem lekkie skurcze na dole ale bez żadnej tabletki przeżyłam . Bardziej bolał mnie żołądek po narkozie.
Dzięki :) dziś już zaliczyłam gorąca herbatę z miodem i cytryna ;)

Na pewno będzie okej :) nie ma innej opcji . Poza tym wiem co czujesz ze znalezieniem sobie miejsca :( Dla mnie najgorszy jest czas po transferze.. mam napęd na przód mogłaby biec do przodu w nieznanym kierunku. Tyle emocji jest z tym związanych ze kto tego nie przeżył i nie będzie przeżywał to nie zrozumie tego .

Jak u mnie będzie ok to transfer będę miała jutro po południu lub w sobotę. Najdalej w poniedziałek. ..
Przecież to oszalec można :(
Dlatego wolałam przyjść do pracy, słuchawki w uszy,niech mi Enrique śpiewa ;) a ja zatopie się w swoich projektach i nie będę myślała :)
Ile miałaś juz prób?

Dzięki :) dziś już zaliczyłam gorąca herbatę z miodem i cytryna ;)

Mój mąż zawsze mawia,że nic tak nie stawia na nogi jak gorace mleko z masłem i miodem...brrr
Ale ponoć tez bardzo dobry jest syrop z cebuli ( kroisz w kostkę cebulę, posypać cukrem i zostawić na noc aż puści soki i następnego dnia można już pić).

Jak u mnie będzie ok to transfer będę miała jutro po południu lub w sobotę. Najdalej w poniedziałek. ..
Przecież to oszalec można :(
Dlatego wolałam przyjść do pracy, słuchawki w uszy,niech mi Enrique śpiewa ;) a ja zatopie się w swoich projektach i nie będę myślała :)
Ile miałaś juz prób?

Enrique na pewno wyspiewa tak że będzie pozytywna wiadomość;) ja miałam pierwszy transfer dwóch zarodków... poprosiłam o wszystkie techniki in vitro. Poszłam na całość. Bo za 2 razem może być różnie.
Wiem że natura płata figle i może być różnie no ale..

Mam nadzieje ze nas poinformujesz kiedy będzie ten dzień żebyśmy 3maly kciuki ;)

Mój mąż zawsze mawia,że nic tak nie stawia na nogi jak gorace mleko z masłem i miodem...brrr
Ale ponoć tez bardzo dobry jest syrop z cebuli ( kroisz w kostkę cebulę, posypać cukrem i zostawić na noc aż puści soki i następnego dnia można już pić).

Dzięki za wskazówki :) czyli wszystko z babcinej apteki

Trzymamy ✊✊✊ za dzisiejsze wizyty i punkcje :)
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Czerwiec bedzie szczesliwszy niz maj :)

Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziagi

23: tutienka - betowanie 3
23: pisanka89 -wizyta u gin prowadzacego ciążę

27: tutienka - betowanie 4
27: butterfly -wizyta z rospiska stymulacj
27:Truskawka89 - betowanie
28:Nikaaa- wizyta u gin prowadzącej ciążę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
29:husann -wizyta w klinice