reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gosiu, powiem tak: albo ja jestem wyjątkowym przypadkiem, albo głowy zresetować się nie da. Wszędzie dookoła dzieci, mój mąż zaczepia prawie każde... Oprócz tego ciągle myślisz,co jeszcze możesz zrobić, żeby zwiększyć swoje szanse i jak się przygotować do kolejnego podejścia. Organizm niewątpliwie odpoczywa od stymulacji, to fakt i patrząc po moich dwóch okresach, to jest potrzebne (chociaż też chciałam iść za ciosem i od razu znów się stymulować).
A nie o to mi chodzilo mysli o checi posiadania dziecka nie warze z glowy wszystkich o in vitro tez nie. Raczej chodzi mi zeby zresetowac glowe od tego czym byla podporzadkowana od 9 miesiecy caly czas wizyty terminy badanie stres stres stres od tego chcem odsapnac :)

reklama
Dzień dobry :)
Dziewczyny, czy Was też po punkcji bolało podbrzusze? :(
Jeśli tak to jak długo?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj :) bardzo bolalo, nie mogłam siedzieć i chodzić tez za bardzo nie z leżeniem było w miarę ok ale nie cały czas w jedenej pozycji. Licząc z dniem w którym była punkcja to jakieś 4 dni odczuwalam ból. Może są koleżanki z innym doświadczeniem po?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka - nie wiem, na razie nie udalo mi sie nawet do lekarza dostac, wiec nie wiem jak jest. Ale leki to najmniejszy pikus w porownaniu z cena za reszte...
Gosia - to mnie nie pocieszylas [emoji12] jutro Ci powiem czy mi udalo sie przezyc :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj :) bardzo bolalo, nie mogłam siedzieć i chodzić z leżeniem było w miarę ok ale nie cały czas w jedenej pozycji. Licząc z dniem w którym była punkcja to jakieś 4 dni odczuwalam ból.

Dzięki :)
U mnie z chodzeniem najgorzej, a dziś juz w pracy.
A do tego mam fazę na słuchanie Enrique Iglesias,wiec się już zaczęłam martwić ;)
Trzeba czymś zająć myśli w oczekiwaniu na telefon :)

Dzięki :)
U mnie z chodzeniem najgorzej, a dziś juz w pracy.
A do tego mam fazę na słuchanie Enrique Iglesias,wiec się już zaczęłam martwić ;)
Trzeba czymś zająć myśli w oczekiwaniu na telefon :)

Czas największa zmora... ja poprosiłam o 1 dzień zwolnienia lekarskiego. 3mam kciuki że tel będzie lada dzień :) a Enrique to fajny Gość;)

Hej babolki
Beata mnie chyba z tydzien brzuch bolal, szczegolnie jak chodziłam, mialas przekute jajniki wiec trudno zeby nie bolalo, musi sie wygoic wszystko ;)
Dziewczyny wiem, ze ten temat był poruszany milion razy na forum, ale zastanawiam sie czy isc jutro na bete, to bedzie 7 dpt blaski nacinanej. Mam silne przeczucie, ze sie nie udało, chce to w sumie tylko potwierdzic :(

reklama
Kobietki pomóżcie :)
Co mogę wziąć na przeziębienie i na ból gardła:( ? Nie wiem czy jestem w ciąży? Badania dopiero przede mną. ;)

Paracetamol 3 × 1
I wszystkie domowe sposoby syropy z cebuli czosnek natka pietruszki mleko z miodem .
Mnie po punkcji coś bolało ale znośnie takie tam czasem lekkie skurcze na dole ale bez żadnej tabletki przeżyłam . Bardziej bolał mnie żołądek po narkozie.

Do góry