reklama
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Ewunka
Estradiol 17-beta (E2) 97pg/ml
![]()
butterfly1331
Moderator
Przeszło dzień przed transfer, czyli u mnie w 5 dniu po punkcji.Dzień dobry
Dziewczyny, czy Was też po punkcji bolało podbrzusze?
Jeśli tak to jak długo?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
annemarie
Estradiol 17-beta (E2) 97pg/ml
![]()
Lille,mozesz to jeszcze raz po polsku napisac?
butterfly1331
Moderator
Truskawko, przypominasz mi trochę sytuację Rady. Myślę, że się udało :-)Hej babolki
Beata mnie chyba z tydzien brzuch bolal, szczegolnie jak chodziłam, mialas przekute jajniki wiec trudno zeby nie bolalo, musi sie wygoic wszystko
Dziewczyny wiem, ze ten temat był poruszany milion razy na forum, ale zastanawiam sie czy isc jutro na bete, to bedzie 7 dpt blaski nacinanej. Mam silne przeczucie, ze sie nie udało, chce to w sumie tylko potwierdzic![]()
W 7dpt blastki już coś powinno być.
reklama
kasiaaisak
Początkująca w BB
Witajcie.
Jestem tu nowa i nie wiem czy tu mogę pisać. Ale od kilku dni czytałam o hormonach, gonalu, menopurze i każde stronki odwołują do Waszego forum. Szperam po internecie od kilku dni, ponieważ otrzymałam dwa miesiace temu diagnozę o PCOS (pomimo rocznego już leczenia duphastonem i innymi pierdołami).
Od miesiąca zaczęłam starania o moją owulację ale już nie mam sił i szukam rozmów i wsparcia u osób które to przechodziły. Aktualnie brałam pierwszy raz gonal 50 ( ponoć mała dawka), brałam 7 dni i jeszcze w 8 dniu starczyło na dawkę 0,25 choć Pani lekarz była zdziwiona i uważała, że tylko 6 dawek powinnam mieć, niestety nic się nie pojawiło
wczoraj na wizycie dała mi dawkę 75 ale już menopuru, mam brac 3 dni i w piątek kontrol... I tak jakoś dziwnie się czuje, w sensie moralnie, czy to wogóle ma jakiś sens !?
Jestem tu nowa i nie wiem czy tu mogę pisać. Ale od kilku dni czytałam o hormonach, gonalu, menopurze i każde stronki odwołują do Waszego forum. Szperam po internecie od kilku dni, ponieważ otrzymałam dwa miesiace temu diagnozę o PCOS (pomimo rocznego już leczenia duphastonem i innymi pierdołami).
Od miesiąca zaczęłam starania o moją owulację ale już nie mam sił i szukam rozmów i wsparcia u osób które to przechodziły. Aktualnie brałam pierwszy raz gonal 50 ( ponoć mała dawka), brałam 7 dni i jeszcze w 8 dniu starczyło na dawkę 0,25 choć Pani lekarz była zdziwiona i uważała, że tylko 6 dawek powinnam mieć, niestety nic się nie pojawiło
Podziel się: