reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Mięsko boczus coś tłustego Ja chyba w piątek bzykne po witaminę D nas morzeWłaśnie zjadłam banana, 3 morele i przegryzłam to kabanosem. Morskie powietrze sprzyja mojemu apetytowi
ewelin86
No to spory czas bez podglądu. Myślałam że w tym tyg jeszcze będziesz miała.
Ewunka
No nie jak się tu zapisałam byłam jedyna nie normalna co chciała bliźniaki . Teraz wszyscy chcą. ?
husann
Za wysoka prolaktyna moze byc powodem nieregularnych @ bada sie ja na czczo nie mozna sie stresowac przed badaniem bzykac jakis wiekszy wysilek tez nie jest wskazany 1 badanie robi sie na czczo po badaniu bierze sie metoclopramid i po godzinie powtarza. Zrob sobie jesli nie mialas prolaktyna blokuje wszystkie hormony pluciowe i przeszkadza zajsc w ciaze. Warto wiedziec dla samej siebie czy to nie to.
Gosiu dziekuje za podpowiedz napewno sobie zrobie. A czy musze miec jakies skierowanie czy moge sobie prywatnie to zrobic.
butterfly1331
Moderator
Możesz i tak i tak.Gosiu dziekuje za podpowiedz napewno sobie zrobie. A czy musze miec jakies skierowanie czy moge sobie prywatnie to zrobic.
Prolaktyna przy in vitro nie ma żadnego znaczenia. Tak mi powiedziała lekarka. Nie robi się też już prolaktyny z obciążeniem. Teraz jest jakaś inna metoda. Robi się badanie rano 2 h po przebudzeniu (wszystko tak,jak Gosia napisała) i drugie tego samego dnia ok. 16. Więcej mogę Ci napisać, gdy wrócę do domu,bo dostałam na to badanie skierowanie.
Prolaktyna faktycznie wpływa na nieregularne miesiączki i przeszkadza w naturalnym zapłodnieniu. Warto to badanie zrobić dla samej siebie.
butterfly1331
Moderator
Ja od razu chciałam dwa zarodki, ale przy pierwszym podejściu lekarz się nie zgodził. Fajnie byłoby mieć od razu dwóch brzdącówNo nie jak się tu zapisałam byłam jedyna nie normalna co chciała bliźniaki . Teraz wszyscy chcą. ?
reklama
gosia321
Ja zawsze chcialam nawet jak staralam sie naturalnieNo nie jak się tu zapisałam byłam jedyna nie normalna co chciała bliźniaki . Teraz wszyscy chcą. ?
Podziel się: