reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny
Kciuki za dzisiejsze wizyty!!
Dziewczyny jestem naprawe podłamana, mam mega zapalenie pecherza, rozkreciło sie na dobre, niestety musiałam wczoraj juz wziac ta furaginę- mam duze problemy z nerkami i nie moge dopuszczac do takich silnych stanów zapalnych- pewnie to nie pomoże za bardzo kropkowi, zreszta nie mam nawet zadnych objawów, zupelnie nic nie boli ani nie kłuje, wiec juz pewnie po zabawie :/ strasznie chce mi sie plakac, bo to juz 2 nie udany transfer z niby takich super zarodków, nie wiem czemu mnie to spotyka, czym sobie zasluzyłam, ze nie moge miec tego drugiego upragionego dzieciątka ;(
Kochana jeszcze nie wszystko stracone. Teraz organizm walczy z zapaleniem a nie z Kropkiem. Pamiętaj nie każdy ma objawy i to też dobry objaw. Bądź dobrej myśli i głowa do góry :*
Ja miałam zawsze podawane najlepsze zarodki i dopiero 4 transfer okazał się szczęśliwy.
Ale w Twoim przypadku będzie inaczej. Uwierz w Kropka. Jest silny i zostanie z Tobą na 9 mc.

Dziewczyny dajcie mi jakąś iskierkę nadziei ze ktos miał podobna sytuację:
Dziś II weryfikacja 7 dpt moruli o beta 0,4; estrad. 888, progest 22

Czy możliwe jest żeby w czwartek byla beta pozytywna?

Dziewczyny dajcie mi jakąś iskierkę nadziei ze ktos miał podobna sytuację:
Dziś II weryfikacja 7 dpt moruli o beta 0,4; estrad. 888, progest 22

Czy możliwe jest żeby w czwartek byla beta pozytywna?
Musisz wierzyć ze będzie dobrze! 7dpt moruli beta jeszcze ma wg mnie prawo byc na niskim poziomie... Ja mialam blastka podanego i weryfikację dopiero w 10 dpt bo lekarz mówił ze wczesniej nic nie jest pewne. Wiec miej jeszcze nadzieję i życzę żeby beta zaczęła rosnąc jak szalona [emoji4]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

hello.. o 14 mam wizyte i sie okaze co tym razem ciekawego :/ jakos nie licze na cokolwiek, zreszta z takim estradiolem to zaden pecherzyk nic dobrego nie zawiera.

Truskawko - w ciazy mozna furagine o ile dobrze pamietam :-)

Hej, dziewczyny czy któraś z Was miała konflikt serologiczny ? jestem ciekawa jak to wygląda przed in vitro.
Poza tym każde badania przynoszą nowe problemy, za tydzień w poniedziałek zobaczymy co powiedzą na nasze nowe wyniki :(
i te nieszczęsne przeciwciała ANA i ANA2 dodatnie. Dopiero zaczynamy drogę a już mam dość :)

Dzwoniłam do kliniki... Przez telefon sie nic nie dowiedziałam co prawda ale mam pierwsza wizyte juz na 1 lipca;) zawsze byly straszne kolejki, az sie zdziwilam... Pewnie przez to zakońccenie programu mz sie luzniej zrobiło. .. Zobaczymy co doktor powie i trzeba bedzie ruszać: )

Dzwoniłam do kliniki... Przez telefon sie nic nie dowiedziałam co prawda ale mam pierwsza wizyte juz na 1 lipca;) zawsze byly straszne kolejki, az sie zdziwilam... Pewnie przez to zakońccenie programu mz sie luzniej zrobiło. .. Zobaczymy co doktor powie i trzeba bedzie ruszać: )

Jest juz stety niestety troche luzniej jak jak jezdze do dr na wizyty to juz widze ze to nie to co kiedys :hmm:

reklama
Do góry