lolitak200- ej a jak udalo ci sie to sie skonczyly ? mialas przed czy dopiero w ciazy ci sie zaczely ? ja mam okropne caly czas .... i w sumie wiedzialam ze transfer sie nie udalo tak strasznie mnie bolala glowa chyba nawet bardziej niz zawsze
reklama
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
joweg - ja od 14 roku zycia mialam migreny i nadal mam ale teraz z mala czestotliwoscia i z mniejsza intensywnoscia. i to przyszlo z wiekiem (znaczy sa znosniejsze) a nie ciaza....
pijesz kawe jak masz aure doookola oka? mnie to troche pomaga - zaatakowac bol zanim sie pojawi wiec jak aura w oku to juz pije kawka i biore tabletke. i mniej slodyczy - nadmiar slodyczy sprzyja powstawniu migren
pijesz kawe jak masz aure doookola oka? mnie to troche pomaga - zaatakowac bol zanim sie pojawi wiec jak aura w oku to juz pije kawka i biore tabletke. i mniej slodyczy - nadmiar slodyczy sprzyja powstawniu migren
cześć dziewczyny!!!
za szczęśliwy dzień 13tego trzymam bardzo mocno kciuki i dawajcie znać od razu co i jak bedziemy czekać z niecierpliwością
Bety72 mnie też prowadził dr Gizler i byłam bardzo zadowolona-naprawde spisał się ekstra-zresztą widać sygnaturkę
za szczęśliwy dzień 13tego trzymam bardzo mocno kciuki i dawajcie znać od razu co i jak bedziemy czekać z niecierpliwością
Bety72 mnie też prowadził dr Gizler i byłam bardzo zadowolona-naprawde spisał się ekstra-zresztą widać sygnaturkę
lolitka200- ja mialam migreny w wikeu ok 14-16 roku zycia potem nic i teraz od 2 lat odkad mieszkam w niemczech znowu sie zaczelo , mazs racje kawa czasem pomaga , ja juz mam takie bole ze mam ochote walic w glowa w sciane bo tabletki nie pomagaja .... woogle po tych tabletkach to boli mnie kark , dretwieje buzia i mam such w buzi maskara... i co tabletki to to samo a ty jakie bierzesz?
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
joweg - teraz pomagaja mi wsie tabletki przeciwbolowe. kiedys musialam ostrzejsze ale teraz to i zwykly apap
reklama
joweg, Agniecha75...dzieki za odpowiedz!:-)
jakie mialas robione badania przed in vitro?
ja sie umowilam do Lili Obuchowskiej, bylam juz u niej rok temu, wtedy jeszcze zdecydowalam sie na naturalne starania, ale niestety od wrzesnia nic sie nie "urodzilo":-(miliaa
Witaj, ja jestem pacjentką Nowum. Do kogo się umówiłaś? Polecał Ci ktoś lekarza czy tak pierwszy lepszy?
Jeśli chodzi o pytania to jeśli jest to pierwsza wizyta na której będziesz miała zlecane badania oraz przekazywane informacje, to jest ich tyle, że trzeba pytać na bieżąco ( zależy na jakiego lekarza trafisz- nie wszyscy życzą sobie pytań na bieżąco ) a tak na prawdę to pytania będziesz miała przed kolejną wizytą po przeanalizowaniu wszystkich informacji.
Wszystko będzie zależało o tego jaki problem jest oraz będzie, jakie badania będziesz miała zlecone.
Jeśli chodzi o leki oraz wizyty niestety płacisz sama za wszystko ale na pewno badania które będziesz miała zlecone przez lekarza możesz wykonać na NFZ poza Novum, oni nie mają nic przeciwko.
Wszystko jest do przeżycia.
Pozdrawiam
Jak masz jeszcze pytania o Novum to pisz chętnie odpowiem.
Jeśli chodzi o samo In vitro to wszystkie dziewczyny na pewno coś od siebie dorzucą.
jakie mialas robione badania przed in vitro?
Podziel się: