reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Byłam.u lekarza nie zbadał mnie ani nic.ttlko.kazal leżeć...
Biedna. A lekarz normalnie burak :p
A bylo trzeba wczoraj tyle krokietow zrobic mialas sie oszczedzac
Rozloz sobie koldre albo koc na podlodze tak zeby byli ci mnietko i nogi na lozko zgiete w kolanach w kat90 st powinno byc troche lepiej jak tak chwile odpoczniesz

reklama
Nie nic nie wiem :( nie wiem co zrobić. Boli bo może ma bolec ale powiedział że to napewno nie dzieci uciskaja. Nie wiem... Powiedział że może to ortopedyczne sorawy ale.nawet nie przyjął.mnie do gabinetu tylko u poloznej w salce..i tak.sie nadal martwię kur...
A powiedz dokladnie w ktorym miejscu ce boli? Kregoslup ledzwiowy czy nizej kosc ogonowa?

Pisanka ja tak troche inaczej niz reszta mam nadzieje ze nie wzbudze tutaj burzy. Mnie tez wczesniej duzo bardziej bolal krzyz, mowilam dr , specjalnie na to nie zareagowal, a bylam badana i wszystko bylo ok. Mialam tak zazwyczaj gdy za dlugo siedzialam, stalam - dobrze sobie od czasu zrobie krotka chociaz polezanke. Jest to spore obciazenie dla kregoslupa i nowosc dla organizmu wiec wszystko wariuje. Pytalam kilku znajomych , akurat zadna nie byla po in vitro ,ale w tym wzgledzie nie ma chyba to roznicy - tez opowiadaly ze bole byly okropne i czasem czeste, ale wszystko bylo dobrze. Poki brzuch nie boli, to ja bym nigdzie nie jechala , polozyla sie na wygodnym lozeczku i troche czesciej polezala niz dotychczas - zobaczysz uspokoi sie !

Ile się tu dzieje! Gratulacje pozytywnej bety.
Gosia trzymam kciuki :)
A mi jak nigdy na złość spóźnia się okres, chyba za duzo stresu :(

Hej postanowiłam się do Was przylaczyc bo w grupie to jakos raźniej tak przechodzić to wszystko. Ja jestem 1dpt podali mi dwa zarodki i teraz czekamy na wyniki

A ja np podeszlam z takim pecherzem na pol, 3 transfer juz mahnelam reka i jak widac.. :D
Gdzies czytalam podobno w niektorych przypadkach lepiej jak ten pecherz nie jest az taki pelniutki, nie pamietam od czego to zalezy , ale oczywiscie w klinikach zawsze mowia o pelnym :)

reklama
Tak sie zastanawiam kiedy brać sie za zakupy dla dzidziusia bo coraz mi ciężej kręgosłup boli i mysle kiedy kupować maleństwu wyprawkę

Do góry