pisanka89
Fanka BB :)
Jestem. Wrocilam z IP i oddziału. Znów wtorek więc znów trafilam na tego specyficznego lekarza.... A jak jechałam to myślałam Żeby tylko nie on. Zbadał mnie na samolocie i usg ufff serduszka bija wszytsko ok. Mówił żebym nie panikowala ( łatwo powiedzieć) to mówię że mój lekarz mówił że jak kregoskup to skurcze a on mówi że niekoniecznie i ze tylko mnie straszy..
Gosia bola mnie ledzwie nie kość ogonowa. Brzuch nie.boli chociaż.pachwinu czuje.
Uspokoiłam się. Lekarz mówił że chyba co tydzień bd. Na koniec dodał że nawdt jakbym poronila to rękami nie zatrzyma -_-. Wszystko spoko rozumiem ale po co mi to mówić...why... Mam.nowe foty i bobasy w pt miały 4,70 dzisiaj już 5,5 o ile dobrze zmierzył. Spaly oba
Gosia bola mnie ledzwie nie kość ogonowa. Brzuch nie.boli chociaż.pachwinu czuje.
Uspokoiłam się. Lekarz mówił że chyba co tydzień bd. Na koniec dodał że nawdt jakbym poronila to rękami nie zatrzyma -_-. Wszystko spoko rozumiem ale po co mi to mówić...why... Mam.nowe foty i bobasy w pt miały 4,70 dzisiaj już 5,5 o ile dobrze zmierzył. Spaly oba