reklama
Ewa651
Fanka BB :)
Aha to trochę miałam przykroczone i dlatego miałam hiperprolaktynemię czynnościowàChyba zależy od laboratorium. Ja miałam wynik ok. 50, a normy miałam obok zapisane do 24.
N@t@li@89
Biedulko ;( nie dość że tyle walczysz o cud to jeszcze tyle zmartwieńByłam.u lekarza nie zbadał mnie ani nic.ttlko.kazal leżeć...
butterfly1331
Moderator
Ewa,w Rossmannie jest Coffee Mama. Znalazłam ją przypadkiem, czasem ją piję. To kawa z prażonych ziaren słonecznika w dwóch smakach. Nie jest najtańsza, ale smakuje jak normalna kawaDziewczyny tak mi się chce kawy juz od 6 miesięcy nie piję czy mogę chociaż inkę ️
Fusun
Kurde, Pisanka - jak to nie zbadał?? Normalnie jaja sobie robi. Ciąża bliźniacza, po invitro, a on sobie leci najzwyczajniej. W szpitalu też się specjalnie nie przejmowali. To nadal nie wiesz dlaczego boli, ani czy z szyjką wszystko ok.
Ewunka
Ręce mi opadły. .......Byłam.u lekarza nie zbadał mnie ani nic.ttlko.kazal leżeć...
Nie masz lekarza w pobliżu bo widzę że co 1 konowal to lepszy
pisanka89
Nie nic nie wiem nie wiem co zrobić. Boli bo może ma bolec ale powiedział że to napewno nie dzieci uciskaja. Nie wiem... Powiedział że może to ortopedyczne sorawy ale.nawet nie przyjął.mnie do gabinetu tylko u poloznej w salce..i tak.sie nadal martwię kur...
N@t@li@89
A do lekarza z kliniki może zadzwoń i kategorycznie zarzadaj badania. Choinka przecież to bliźniaki wiadomo że ciąża wysokiego ryzyka a oni olewaja dziady wrrr ;(((Nie nic nie wiem nie wiem co zrobić. Boli bo może ma bolec ale powiedział że to napewno nie dzieci uciskaja. Nie wiem... Powiedział że może to ortopedyczne sorawy ale.nawet nie przyjął.mnie do gabinetu tylko u poloznej w salce..i tak.sie nadal martwię kur...
reklama
Podziel się: