reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja poszłam z kartka i 1000 pytań na które grzecznie odpowiada ale sama z siebie to raczej nie jest wylewa.
I generalnie wychodzi z zaliczenia ze jak Święty Boże nie pomoże to nic nie pomoże. Po 1 stymulacji zleciła mi badania witamin wszystko mam w normach wiec kazała tylko profilaktycznie jeść witaminy dla kobiet w ciąży i tyle.
Każdy organizm może zareagować inaczej a nawet ten sam zareaguje inaczej nie zmieniając nic.
Wiesz jest też dużo ulepszaczy które niektórzy chwalą inni łapią się za głowę np. Drapanie endometrium tu nie praktykują. ....
Temat rzeka nie wiadomo co jest dobre co jest złe. ....
Trzeba mieć 1 lekarza któremu się ufa i robić co mówi ale trzeba też mieć pojęcie i wiedzieć co ewentualnie byś chciała w co wierzysz ze pomoże bo często coś pomaga ale co .?
Jak wytłumaczyć takie skoki. ?
Nasienie mojego męża 45 milionów zmiana diety 85 Milionów w dzień punkcji 115 milionów ( witaminy dla kobiet VW ciąży. .) Reszta parametrów w górnych normach.
Co ma taki wpływ. ?
Ewunka nam z 64 mln w 3 mc spadło do 1 mln. Mielismy czekać na invitro do lipca ale coś mnie podkusilo żeby jednak skoczyć na głęboką wodę i podjąć szybko.decyzje. Jak widać opłacało się a plemników mogło już w lipcu nie być wcale :( m wróci przebada się i zobaczymy jak będzie.

reklama
Ewunka nam z 64 mln w 3 mc spadło do 1 mln. Mielismy czekać na invitro do lipca ale coś mnie podkusilo żeby jednak skoczyć na głęboką wodę i podjąć szybko.decyzje. Jak widać opłacało się a plemników mogło już w lipcu nie być wcale :( m wróci przebada się i zobaczymy jak będzie.
A po co Ty go będziesz jeszcze badać hi hi hi masz 2 w brzuchu i 4 w poczekalni chcesz więcej jak 6 :D

Kochana ja pierwsza betę robiłam 6 czerwca i od tej pory ciagle w niepewności bo beta tak wolno rośnie i lekarz karze tylko czekać kontrolować betę i uzbroić sie w cierpliwość i mówił ze rożne sytuacje i cuda juz widział ;) bądź dobrej myśli ;) mój kropek leniuszek walczy twardo wiec moze i twoj tez taki jest ;)
Moj od samego poczatku byl leniuszkiem :)

Ja mam wrażenie że u mnie lekarz też uważał.ze wiemy wszystko nie czulam się komfortowo za.to u babeczki na wizycie w klinice dowiedziałam się wszystkiego :)
No wiesz o metodach in- vitro można znaleźć wszystko w.necie niestety wszystkiego się trzeba praktycznie samemu dowiadywać
No tak teraz to juz jestem madrzejsza :)
I jeszcze mam was:)

A powiedzcie mi jeszcze ktory protokul jest lepszy krotki czy dlugi wiem ze ktoras z was pisala roznice chyba Ewcia specjalista od wszystkiego :)

reklama
Do góry