reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Nie mam ale koleżanka slodycze przyniosła i przepchalam. Najgorsze jest to że od pon się nie zalatwilam... Zawsze mam stresa i się spinam i nie da rady może do jutra nie pekne taka wstydliwa PisankaPisanka biedactwo, masz jeszcze żelki? Zeby zajeść te pyszną kolacyjkę
gosia321
O widzisz to chyba standard moj byl tylko ze smietana jako piereszy posilek po 3 dniach po laparoskopi. A nie sorki pieresze bylo sniadanie 2 kromki chleba i maslo az sie spytalam pielegniarki czy nie zapomniala mi jakiejs wkladki wlozyc buhahaDawaj wczoraj na.obiad była kulka ryżu z jablkami oczywiście nie do zjedzenia. A zupa woda że starta marchewka. No i na.kolacje wczoraj parówka i 2 kromki chleba. dzisiaj szarpneli się z tym ogórkiem bo od 3 dni warzywa nie jadlam
Załączniki
gosia321
A ja dzisiaj dalam czadu ze spaniem od 15 do 18:30 i nie powiem zebym sie wyspala. Wogole jakos zimno mi kuzwa slonce na dworzu a ja pod kocem albo koldra z gesia skorka to zaraz na chwile goraco i znowu gesia skorka. Glowa mnie boli tak jakbym miala goraczke a tu 36.7 i tak jakby mi zatoki sie zatykaly. Przy 5akiej pogodzie jak mozna sie przeziebic nie kumam
koralik83
No bez żartów. .Pisanka moze wyslac Ci kurierem choc kilka pierogów? Bidulka :*Pozdrowienia ze szpitala. A to kolacja
Bleeee co to jest na tych ziemniakach?O widzisz to chyba standard moj byl tylko ze smietana jako piereszy posilek po 3 dniach po laparoskopi. A nie sorki pieresze bylo sniadanie 2 kromki chleba i maslo az sie spytalam pielegniarki czy nie zapomniala mi jakiejs wkladki wlozyc buhaha
Pisanka - rozbawiła mnie Twoja kolacja nie zazdroszczę ale znam te klimaty
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kobietki chciałabym życzyć Wam smacznego a raczej zjadliwego[emoji14]
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ja mam już wyniki antykoagulantu toczniowego i przeciwciał przeciw kariolipinie i oba ujemne.
Podziel się: