reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Mielonka aż szczypie w oczy ale jak się nie ma co się lubi to się jjePisanka zebym blizej mieszkala to bym lepsza ci kolacje przyniosla. Ale ze mam daleko ☺wiec smacznego☺
Ewunka
Falka jak się masz . .? Jaki plan. ?
Ewa651
SuperDziewczyny zrobiłam kolejny test sikany i widać cień cienia 2 kreski a jak robiłam o 11 to nic nie było
husann
Super a jutro beta bedzie jeszcze wiekszaDziewczyny zrobiłam kolejny test sikany i widać cień cienia 2 kreski a jak robiłam o 11 to nic nie było
Ewunka
Moim zdaniem nie są konieczne zaczynają szukać jak coś nie idzie. ..... jak 3 podejścia nie wyszły .Dziewczyny tak sobie siedze i sie zaczelam martwic. Ide dlugim protokolem i jestem na etapie antykoncepcji. Bylam u dwoch gin i zdalam sibie sprawe ze zaden nie jazal mi zrobic badan na jakies mutacje. Czy takie badanie u kazdej dziewczyny jest konieczne?
Ja mam podstawy standard ahm hormony prolaktyka . Do tego takie zwyczajne morfologia witaminy krzepliwisc cukier i takie inne zwykle . Do tego markery nowotworowe z powodu endonetriozy rezonans magnetyczny z kontrastem w poszukiwaniu zrostow ( to tez przy endonetriozie )morfologia macicy i przed inseminacjia mi sprawdzali wrogość śluzu i czy nie zwalczam plemnikow męża .
I tyle ......
gosia321
Czulszy test moze i pewnie beta poszla w gore. Glowa do goryDziewczyny zrobiłam kolejny test sikany i widać cień cienia 2 kreski a jak robiłam o 11 to nic nie było
gosia321
Chcesz zobaczyc moj obiad z ginekologii ?Pozdrowienia ze szpitala. A to kolacja
reklama
pisanka89
Dawaj wczoraj na.obiad była kulka ryżu z jablkami oczywiście nie do zjedzenia. A zupa woda że starta marchewka. No i na.kolacje wczoraj parówka i 2 kromki chleba. dzisiaj szarpneli się z tym ogórkiem bo od 3 dni warzywa nie jadlamChcesz zobaczyc moj obiad z ginekologii ?
Podziel się: