reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Nooo
NooooO ja nie wpisałam bo nie wiem jakie mam hihihiJezu Gosia ,ale dalas czaduw zyciu bym nie pomyslala,ze tyle masz juz za soba badan iwszystkiego innego
gosia321
Ja chyba powiem ale na zasadzie ze poprostu ktos nam musial pomoc zeby dzidzia pojawila sie na swiecieJeśli moje dziecko nie odziedziczy po nas bezpłodności to nic mu nie powiem.
Ewa651
Nie tylko pranie i obiad mała chyba kopała mnie po tym wyrostku i kręgosłupie bo do tej pory czuje. Juz maź z brzuszkiem rozmawiał zeby niunia sie przekręciła bo mama nie daje rady tak boli i wierzcie lub nie ona zawsze na jego głos reaguje.Tez porzadki wczoraj robilas ???
gosia321
Oj kochana w porownaniu do niektorych z was nie mam tak duzoJezu Gosia ,ale dalas czaduw zyciu bym nie pomyslala,ze tyle masz juz za soba badan iwszystkiego innego
Ja swoja tarczyce lecze juz przeszlo 8 lat wiec wiekszosc hormonow mialam ze soba
Mam nadzieje ze wiecej juz nie bedziemy musieli robic bo transfer bedzie udany :*
gosia321
Oooo a Ewcia na pewno mnie przebije troche ci wyjasnilam wiec dawajNooo
NooooO ja nie wpisałam bo nie wiem jakie mam hihihi
D
Deleted member 134305
Gość
Iga a co to za gen?
Ewa651
Jak kaczorku czekamy z niecierpliwoscią na jutrzejsza betę i bardzo mocno z moja Amelką w brzuszku trzymam kciuki. A Ty dziś relaks i myśl pozytywnie.Super bardzo sie cieszę kochana powodzenia trzymam kciuki ))
malutkikaczorek
No wlasnie ciężko idzie bo ten mój przyrost bety cos za mały ;/Jak kaczorku czekamy z niecierpliwoscią na jutrzejsza betę i bardzo mocno z moja Amelką w brzuszku trzymam kciuki. A Ty dziś relaks i myśl pozytywnie.
reklama
Ewunka
Ja juz zapomniałam tych wszystkich oznaczeń no niektóre z nich np. Markery nowotworowe i inne te cuda nie mają znaczenia są tu porostu standardem przy endometriozie.Oooo a Ewcia na pewno mnie przebije troche ci wyjasnilam wiec dawaj
Jutro poproszę by znów mi zrobi komplet
Podziel się: