reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Iguś, nie wiem czy to Cię pocieszy ale mi się 2 razy zdarzyło z @ na wizytę pojechać. Coś tam musiala mi doktorka sprawdzic i nie bylo przebacz. Powiedziałam jej ze @ mam a ona ze to nic, reczniki papierowe ma :) No i fakt ze szału nie było ale przy schodzeniu z fotela dostalam papierowe reczniki i nie bylo problemu. :*
Tez tak mialam wizyte przed wlasciwa stymulacja ale trudno trzeba bylo to jakos przelknac ;)

reklama
Właśnie o to mi chodziło że nawet jak jutro przyjdzie to do poniedziałku sobie nie zdąży pójść. W sumie to bedzie pierwsza wizyta to może sie wybrać. Jak teraz odłoże to się wszystko przeciągnie a badania musze porobić.
Dzieki dziewczyny. Kochane jesteście!:*
Jedź maleńka i nie martw się @. Ludzka rzecz a oni są przyzwyczajeni do tego. Szkoda odkładać :*

Tak, tylko jej działanie wpłynęło na moją listę płac za maj:-/ Miałam dodatkową robotę, ale sytuacja opanowana i pracownicy już dostali wynagrodzenia.
Gosia, kolorowanki są fajne :) A jeszcze lepsze jest łączenie punktów - super odmóżdża :)
Wracam do roboty. Jeszcze 3 h i fajrant :-)
No to niezle a moze ona dla siebie chciala przelac te wyplaty ;)
Hehe tal napewno jak wczoraj otworzylam w sklepie te laczenia to odrazu mnie odmozdzylo takiego oczoplasu dodtalam :rofl2::p

Iga ja zawsze musiałam z @ jeździć na wizyty :D Dało radę, ręczniki papierowe pomagają :)
Jak chcesz to mogę tańce, łamańce zatańczyć na @ :)

To zatańcz tylko tak delikatnie bo ty w ciąży jestes to musisz na siebie uważać!
A tak wogóle to nawet przytulanie z M nie pomogło:( może każe mu kupić sikańca jak bedzie z pracy wracał;) chociaż to i tak nie ma sensu to dam se spokój.

reklama
Iga tez mialam usg kiedys przy @, bylam zdziwiona, ze lekarz je chce robic, ale oni sa przyzwyczajeni przeciez ;p a od kiedy chcesz startowac ze stymulacja przed crio?

Do góry