reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aniołkowa - gratulacje <3 zdrówka dla Was!

melduje, że byłam na wizycie, myślałam że zaczniemy z jakąś akcją po 20tym czerwca. Dr stwierdził, że nie, bo za późno i ten cykl wtedy na straty (no ale halo, znowu 5 tygodni kopania się z koniem o tę @? nieeee.. ) więc lecę na wczasy z apteczką i gadżetami. 20tego mam wizytę z monitoringiem czy coś urosło (po tygodniu leżenia na plaży z drinkiem i ciastkami to mi na pewno urośnie, ale nie to co trzeba :D).
Nie bardzo rozumiem strategie Twojego lekarza. ? Jaki jest plan. ? On zamierza stymulować Cię o in vitro .? Czy znów jakieś dawki dla chomika :tak:
Wypoczywaj łap słońce

reklama
W takim razie czekamy :)

Mój dobry humor właśnie prysnął. Koleżanka, która mnie zastępowała, gdy byłam na L4 narobiła takiego bigosu, że nie wiem, jak to teraz odkręcić. A że chodzi o pieniądze, to aż mi się ciepło zrobiło. F...ck :-/
Ale przecież to ona bigos zrobiła to niech teraz go jje

Cześć :)
Moniusia, powodzenia! Ale to zleciało, dopiero się zastanawiałaś, co robić,a już punkcja. Trzymam kciuki, żeby teraz wszystko poszło tak,jak sobie wydarzyłaś:)

Kaczorku, czerwiec zaczął się pozytywnie, beta będzie wysoka!

MartiniM, pięknego widoku! Czy my już znamy płeć Twojego Maleństwa (bo się pogubiłam niestety)?

Husann, powodzenia! :-)

Gosia, po poście widzę,że dobry humor dopisuje :-) Tak trzymaj!
Miłego dnia :)
Nie mam wyjscia musze sie dobrze nastaeiac :) dla zabicia stresu wczoraj kupilam kolorowanki niezle sa wciagaja :)

W takim razie czekamy :)

Mój dobry humor właśnie prysnął. Koleżanka, która mnie zastępowała, gdy byłam na L4 narobiła takiego bigosu, że nie wiem, jak to teraz odkręcić. A że chodzi o pieniądze, to aż mi się ciepło zrobiło. F...ck :-/
Ale to ona narozrabiala nie ty wiecsie noe przejmuj ty bylas na l4

Hej babolki
Moniusia trzymam kciuki!! Teraz to juz naprawdę musi sie udac :**
Martini ale jestem ciekawa kto tam u Ciebie siedzi, imiona juz wymyslone?
Lile na wakacjach przynajmniej sie wyluzujesz :) my cały czas sie zastanawiamy co z wakacjami w tym roku, ale ciagle wszystko odkładamy ze wzgledu na ewentualna ciaze, juz mnie to zaczyna dobijac, nawet do kosmetyczki nie chodze :/

Hej babolki
Moniusia trzymam kciuki!! Teraz to juz naprawdę musi sie udac :**
Martini ale jestem ciekawa kto tam u Ciebie siedzi, imiona juz wymyslone?
Lile na wakacjach przynajmniej sie wyluzujesz :) my cały czas sie zastanawiamy co z wakacjami w tym roku, ale ciagle wszystko odkładamy ze wzgledu na ewentualna ciaze, juz mnie to zaczyna dobijac, nawet do kosmetyczki nie chodze :/
Ja juz tez mam nadzieje ze cos lekarz podejrzy :p Tak stanelo na Michał/ Lidia w zasadzie to wybory mojego M nie myslalam ze az tak bedzie zaangazowany w wybor imion i w sumie zabardzo mu moje propozycje sie nie podobaly :) Ale ja mam przeczucie na chlopaka :)

Hej :-) :) w piatek mam pierwszą wizytę w klinice i stresuje się od tygodnia. Żeby nic dodatkowego nie wyszło i żebyśmy szybko przystąpili do działania. Z mężem już planujemy co zrobimy jak będe w ciąży. Paranoja o niczym innym nie myśle ;)

reklama
Ja juz tez mam nadzieje ze cos lekarz podejrzy :p Tak stanelo na Michał/ Lidia w zasadzie to wybory mojego M nie myslalam ze az tak bedzie zaangazowany w wybor imion i w sumie zabardzo mu moje propozycje sie nie podobaly :) Ale ja mam przeczucie na chlopaka :)

Lidia!!!! Jakbym miała corke to tez myslalam nad takim imieniem :)) dla małej dziewczynki Lila Lidusia a dla dorosłej kobity lidia/lidka :)

Do góry