malutkikaczorek
Fanka BB :)
Ja jestem komercyjnie pierwsze podejście i podany jeden zarodek dwudniowy w crio i 3 zarodki zamrożonea które to podejćie?tez w rządówce?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem komercyjnie pierwsze podejście i podany jeden zarodek dwudniowy w crio i 3 zarodki zamrożonea które to podejćie?tez w rządówce?
To w razie czego masz po kogo wracacJa jestem komercyjnie pierwsze podejście i podany jeden zarodek dwudniowy w crio i 3 zarodki zamrożone
Tak.I jak sie teraz nie uda to namowie męża żebyśmy za drugim razem wzięli dwa zarodki mozeTo w razie czego masz po kogo wracac
Dobrze ,ze nie zwieszasz glowy tylko juz dalej planujeszTak.I jak sie teraz nie uda to namowie męża żebyśmy za drugim razem wzięli dwa zarodki moze
Nie.I mino bety niskiej nadal nic nie plamie lekarz kazał jutro powtórzyć betę i nadal brać leki bo wg niego za niska powinna byc powyżej 50 u mnie prawie nic sie nie dzieje poza ciągnięciem w podbrzuszu a od kilku dni doszedł ból piersiDobrze ,ze nie zwieszasz glowy tylko juz dalej planujesz
Ty tak plamilas na poczatku?
Nie.I mino bety niskiej nadal nic nie plamie lekarz kazał jutro powtórzyć betę i nadal brać leki bo wg niego za niska powinna byc powyżej 50 u mnie prawie nic sie nie dzieje poza ciągnięciem w podbrzuszu a od kilku dni doszedł ból piersi
3x1 duphastonu i 3x2 luteiny dowcipnie a czemu?A ile bierzesz progesteronu?
Powód?Nie, nie znamy powodu...ma_rta i jak się czujesz ? OBUMARŁA strasznie mi przykro czy zna cie Juz powod
Bo wczoraj taki kosmiczny wynik napisałaś.l3x1 duphastonu i 3x2 luteiny dowcipnie a czemu?