reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Ja czekam nie wiem na co może mama coś.zalatwi. Mnie bola bardzo pachwiny i nogi skurcze chyba przeszły ale tak czy siak mam iść do szpitala nie wiem co robić...tam nie ma miejsca więc mogę sobie jedynie czekać. Narazie leżę i się bojęAniołkowa - prosimy o meldunek jak sie czujesz ?
Pisanka biduleńko najgorsze jak czlowiek potrzebuje pomocy i musi liczyc tylko na siebie bo sluzba zdrowia nadaje sie na wystrzal. Mnie pobolewanie sie troche uspokoilo.
D
Deleted member 134305
Gość
Martka super, ze wszystko dobrze z dzidzia! mysle, ze na płec to gdzies tak 13-14 tc najwczesniej
MartiniM
No pewnie ja bylam w 15 tyg i lekarz nawet nie zagadal nic o plci Ale jutro juz go przycisne czy cos widac hehe bo nie wiem jak sie do malenstwa zwracac i juz mnie troche irytuje slownictwo takie niewiadomo jakie typu :male, dziecko itp
malutkikaczorek
Dziewczyny dajcie linka na ta stronę novum gdzie są pytania i odpowiedzi lekarzy i pacjentów
malutkikaczorek
Witaj ja czekam na jutro na druga betę bo wczorajsza słabiutka bo tylko 18 w 13dpt wiec tez w cuda nie wierze ze jakoś super urośnie ;(Hej!Wracam na forum i "do gry" po prawie 3 miesiącach przerwy...Pod koniec marca moja ciąża zakończyła się obumarciem fasolki i rzutem na taśmę próbujemy trzeciej, ostatniej próby w ramach programu rządowego...
Chciałam na forum podziękować Madziondze, która myślami była ze mną przez ten czas Dziękuję Kochana :*
iga2421
Dziewczyny dajcie linka na ta stronę novum gdzie są pytania i odpowiedzi lekarzy i pacjentów
Link do: nOvum - Przychodnia Leczenia Niepłodności | Forum embriologiczne
D
Deleted member 134305
Gość
Pisanka a łykasz magnez? na skurcze to magnez w szpitalu podaja, tylko w kroplówce.
a które to podejćie?tez w rządówce?Witaj ja czekam na jutro na druga betę bo wczorajsza słabiutka bo tylko 18 w 13dpt wiec tez w cuda nie wierze ze jakoś super urośnie ;(
reklama
malutkikaczorek
Podziel się: