reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Bo zarodki mają lepiej u Ciebie w brzuchu niż na szkle. Idź dziś na betę i wszystko będzie jaśniejsze. ..... czy chodź troszkę urosła czy idzie w dółA swoją droga to zastanawiam sie nad tym ze skoro u nas czynnik męski to czemu dłużej nie potrzymali tych zarodków żeby sprawdzić czy bedą sie dobrze rozwijać skoro maź ma wadliwe nasienie ;(
Ale biochemiczna miałam przy czwartym podejściu, a nacięcie przy drugimAle miałaś Martusiu biochemiczna a to też wskazanie do nacięcia jak mówił
malutkikaczorek
No wlasnie zastanawiam sie nad ta beta czy iść dzisiaj czy poczekać jednak do jutra
MartiniM
Wszyscy juz sie wypowiezielismy co do Twojej bety i kiedy najlepiej powtorzyc - zrobisz jak uwazasz. Jesli nie zamierzasz dzisiaj to uciekaj sprzed komputea , udaj sie na zakupy czy spacer i przestan o tym myslec az do jutra...No wlasnie zastanawiam sie nad ta beta czy iść dzisiaj czy poczekać jednak do jutra
malutkikaczorek
Łatwo sie tak mówi ;( ja jestem życiowa pesymistka i jak cos idzie niepomyślnie to zaraz sie nakręcam i dołuje ;(Wszyscy juz sie wypowiezielismy co do Twojej bety i kiedy najlepiej powtorzyc - zrobisz jak uwazasz. Jesli nie zamierzasz dzisiaj to uciekaj sprzed komputea , udaj sie na zakupy czy spacer i przestan o tym myslec az do jutra...
MartiniM
Nic sie latwo nie mowi - mi tez nie udalo sie za 1 razem przeciez. Tylko ze nic Ci nie da robiac tutaj co drugi wpis ze nie wiem czy jechac dzisiaj czy jutro , ze gdzies tam sie naczytalas...Moim zdaniem nie ma sie co na krecac ani na pozytyw ani na negatyw. Zajmij sie tak dzisiaj czyms zeby czas zlecial do jutra i tyle , wytrzymalas tyle to i wytrzymasz do jutra - no chyba ze bylas dzisiaj juz na krwi.Łatwo sie tak mówi ;( ja jestem życiowa pesymistka i jak cos idzie niepomyślnie to zaraz sie nakręcam i dołuje ;(
iga2421
A swoją droga to zastanawiam sie nad tym ze skoro u nas czynnik męski to czemu dłużej nie potrzymali tych zarodków żeby sprawdzić czy bedą sie dobrze rozwijać skoro maź ma wadliwe nasienie ;(
U nas też jest czynnik męski i miałam zarodki podane w 3 dobie. Dziewczyno ty zwariujesz jak bedziesz tak caly czas to analizowała. Moim zdaniem nie ma sensu iść dziś na bete. Tyle w tej sprawie. A jak pojdziesz to tylko bedziesz sie niepotrzebnie stresować ze za mało urosła. Słuchaj lekarza i czekaj do jutra. Jajka przecież nie zniesiesz przez jeden dzień!
gosia321
Wlasnie to nam powiedzial embriolog ze zatodeczki caly czas sie rozwijaly bardzo dobrze i w tej 4 dobie spowolnily ale rozwijaja sie dalej a w macicy moga przyspieszyc swoj rozwoj bo to bedzie naturalne srodowiskoChyba po to jest to wymyślone by człowiek nie porównywał z tymi na szkle ......
reklama
Podziel się: