reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A swoją droga to zastanawiam sie nad tym ze skoro u nas czynnik męski to czemu dłużej nie potrzymali tych zarodków żeby sprawdzić czy bedą sie dobrze rozwijać skoro maź ma wadliwe nasienie ;(
Bo zarodki mają lepiej u Ciebie w brzuchu niż na szkle. Idź dziś na betę i wszystko będzie jaśniejsze. ..... czy chodź troszkę urosła czy idzie w dół

Wszyscy juz sie wypowiezielismy co do Twojej bety i kiedy najlepiej powtorzyc - zrobisz jak uwazasz. Jesli nie zamierzasz dzisiaj to uciekaj sprzed komputea , udaj sie na zakupy czy spacer i przestan o tym myslec az do jutra...
Łatwo sie tak mówi ;( ja jestem życiowa pesymistka i jak cos idzie niepomyślnie to zaraz sie nakręcam i dołuje ;(

Łatwo sie tak mówi ;( ja jestem życiowa pesymistka i jak cos idzie niepomyślnie to zaraz sie nakręcam i dołuje ;(
Nic sie latwo nie mowi - mi tez nie udalo sie za 1 razem przeciez. Tylko ze nic Ci nie da robiac tutaj co drugi wpis ze nie wiem czy jechac dzisiaj czy jutro , ze gdzies tam sie naczytalas...Moim zdaniem nie ma sie co na krecac ani na pozytyw ani na negatyw. Zajmij sie tak dzisiaj czyms zeby czas zlecial do jutra i tyle , wytrzymalas tyle to i wytrzymasz do jutra - no chyba ze bylas dzisiaj juz na krwi.

A swoją droga to zastanawiam sie nad tym ze skoro u nas czynnik męski to czemu dłużej nie potrzymali tych zarodków żeby sprawdzić czy bedą sie dobrze rozwijać skoro maź ma wadliwe nasienie ;(

U nas też jest czynnik męski i miałam zarodki podane w 3 dobie. Dziewczyno ty zwariujesz jak bedziesz tak caly czas to analizowała. Moim zdaniem nie ma sensu iść dziś na bete. Tyle w tej sprawie. A jak pojdziesz to tylko bedziesz sie niepotrzebnie stresować ze za mało urosła. Słuchaj lekarza i czekaj do jutra. Jajka przecież nie zniesiesz przez jeden dzień!

Chyba po to jest to wymyślone by człowiek nie porównywał z tymi na szkle ......
Wlasnie to nam powiedzial embriolog ze zatodeczki caly czas sie rozwijaly bardzo dobrze i w tej 4 dobie spowolnily ale rozwijaja sie dalej a w macicy moga przyspieszyc swoj rozwoj bo to bedzie naturalne srodowisko :)

reklama
Do góry