reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kuzwa dziewczyny nie wzielam popoludniowej dawki lutinusa. Bylam swiecie przekonana ze ja wzielam i dopiero teraz jak mialam brac kolejna zaueazylam :szok:
Powiedzcie mi czy mam eziasc nastepna za jakies 4 -5 h czy zostawic i normalnie podac ranna dawke
:o

reklama
Dziewczyny jutro jeszcze jeden dzień i jeśli @ nie przyjdzie to w poniedziałek beta ;) trzymajcie kciuki bo to mój termin @ mam nadzieje ze poczeka z wizyta 9 miesięcy ;)

Na pewno kochana poczeka :) trzymam kciuki ✊✊✊
Te dwa tygodnie to jakaś masakra ;/milion myśli na minutę raz myśle ze bedzie dobrze zachwieje żniw boje sie ze nie Boje sie porażki i rozczarowania ;( tyle razy w zyciu robiłam juz testy ciążowe które wychodziły negatywne ze boje sie co bedzie teraz ;/ chce znać wynik mogłam iść na betę dzisiaj ale na jedno boje sie ze wynik bedzie zły ;/

Wiem co czujesz jestem na poczatku tyvh klocacych sie ze soba mysli jakas masakra .
Bedzie dobrze kocjana :)
No nie zazdroszczę ci tych dwóch tygodni czekania i co chwile to euforii to znow zwątpienia.A jak sie czujesz?odbosnie luteiny to ja biorę rano koło 8-9 potem 14-15 i koło 21-22 ale jak kiedyś nie wzięłam dawki po południu bo nie było nas w domu a nie wzięłam ze sobą to wzięłam spóźniona dawkę o 18 a potem koło 23 ta wieczorna i nic mi nie było ale lekarz mi mówił ze to są takie duże dawki progesteronu ze jak jedna dawkę pominę to nic sie nie stanie ;) ale nie wiem jakie ty masz dawki i leki

reklama
No nie zazdroszczę ci tych dwóch tygodni czekania i co chwile to euforii to znow zwątpienia.A jak sie czujesz?odbosnie luteiny to ja biorę rano koło 8-9 potem 14-15 i koło 21-22 ale jak kiedyś nie wzięłam dawki po południu bo nie było nas w domu a nie wzięłam ze sobą to wzięłam spóźniona dawkę o 18 a potem koło 23 ta wieczorna i nic mi nie było ale lekarz mi mówił ze to są takie duże dawki progesteronu ze jak jedna dawkę pominę to nic sie nie stanie ;) ale nie wiem jakie ty masz dawki i leki
Ja mniej wiecej tez biore w takich godzinach i chyba nastawie sobie budzik na 1 - 2 w nocy i tez wezme. Dawki mam 3 x100 mg
Narazie czuje sie dobrze poza bolem brzucha i tym psychicznym rozchwianiem to spoko :)

Do góry