reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hehe nie wytrzymalam dzisiaj i zadzwonilam do kliniki zeby dopytac sie o te moje 4 zarodeczki :)
Dalej sa 4 2 takie super super i 2 troszke slabsze ale tez rokujace :D cale szczescie sa wszystkie 4 :D

Normalnie powiem wam jak od poczatku wiosny widzialam tylko 1 latajacego bociana tak jak siedze tu u rodzinki pod bialymstokiem to od 2 dni widze jak przekatuja przy domu :) jeden to tak blisko mnie przelecial jak bylam na spacerze :)
Oby to byl dobry znak dla jutrzejszego transferu i po 10 dniach niech beta bedzie na wysokosciach :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Hehe nie wytrzymalam dzisiaj i zadzwonilam do kliniki zeby dopytac sie o te moje 4 zarodeczki :)
Dalej sa 4 2 takie super super i 2 troszke slabsze ale tez rokujace :D cale szczescie sa wszystkie 4 :D

Normalnie powiem wam jak od poczatku wiosny widzialam tylko 1 latajacego bociana tak jak siedze tu u rodzinki pod bialymstokiem to od 2 dni widze jak przekatuja przy domu :) jeden to tak blisko mnie przelecial jak bylam na spacerze :)
Oby to byl dobry znak dla jutrzejszego transferu i po 10 dniach niech beta bedzie na wysokosciach :laugh2::laugh2::laugh2:
Przy mnie tez bociany latały no i tęcza zawsze jak do kliniki jechałam :)

No to twardziele, musi być dobrze w takim razie:) cztery zarodki, marzenie:)

No ja dzisiaj znowu zrobiłam sikanca ale nie z pierwszego sikanca tylko teraz i tez negatywny ;( wiec beta jutro moze nie wyjsć ;(

Idz na tą betę bo się wykończysz. Moze nie wyjsć i pewnie lepiej byc na to przygotowanym, ale takie same szanse są na to ze bedzie pozytywna wiec głowa do gory.

Tez za tym tesknilam, odkad urodzilam synka. To jest jedna z najwspanialszych rzeczy w calym moim zyciu. Ruchy dzidziusia w brzuszku, dla mnie to magia. Cos tak wyjatkowego...
Wiez dwoch ludzi, ktorzy sa mega blisko, a jednak tak daleko...
Wlasnie od momentu ujrzenia dwoch kresek czekalam na ten dzien jak na szpilkach. Czasami w nocy sie budze, i klade rece na brzuszek i czekam na ruchy, jak maly sie ruszy to dopiero znowu ide spac.

Ja jeszcze przed porodem to strasznie się bałam jak to bedzie jak juz go nie bedzie przy mnie tak blisko, potem oczywiście szybko o tym zapomniałam ale tez wlasnie te ruchy były dla mnie czymś magicznym, bo wtedy czułam ze on jest i ze juz sie dogadujemy jakos. Ja w nocy spałam na brzuchu długo, to walił jak mu było niewygodnie, ale przekręcał sie jakos gdzieś pod zebra i szedł spac i wtedy ja dalej mogłam tez spac. Jak urósł i juz nie chciał pozwalać mi spac na brzuchu, to walił w złości żebym sie położyła inaczej:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry