reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czerwiec będzie dobry :)
Anika
dobrych wyników na wizycie i pięknych widoków! gratuluję półmetka

Onadlaniego powodzenia!

Ewelin będzie wszystko dobrze! Teraz ja się boję że zaraz się rozplacze szykuj się i wpychaj w kolejkę. I ładne zdj niech będą

Kciuki dziewczyny!!! Powodzenia :)

reklama
W poniedziałek. .....:o a jak moje robaczki zechcą wcześniej :p
Jesli cos by sie zaczelo dziac,jesli brzuch bylby twardy i bolesny,pojawily sie bolesne skorcze czy mialo miejsce cokolwiek co mnie nie pokoi mamy nie czekac tylko leciec do szpitala,a jesli bylby to czas gdzie bede sama to dzwonic po karetke bez zadnego "ale" ;)

Czesc ;( nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test sikany 8dpt (lekarz kazał zrobić betę w 13dpt bo miałam podany jeden dwudniowy zarodek) test oczywiście negatywny ;( myślicie ze za wcześnie czy po prostu sie nie udalo?

Czesc ;( nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj rano test sikany 8dpt (lekarz kazał zrobić betę w 13dpt bo miałam podany jeden dwudniowy zarodek) test oczywiście negatywny ;( myślicie ze za wcześnie czy po prostu sie nie udalo?
Sikaniec ci nie wyjdzie, zrób sobie betę. Ja tak miałam - nic nie było widać 8 dpt, a jak w 9 dpt poszłam na hcg to miałam 59.

reklama
Do góry