reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzieczyzny jak się nazywa to badanie nasienia ostatnio była o tym mowa :no: a ja mam skleroze chodzi mi o to żeby sprawdzić plemniki czy jest wogole zdolny do zapłodnienia coś z defragmentacja kojarzę ale nie wiem czy dobrze :rofl2::rofl:

Chyba dobrze kojarzysz ale ja tez nie jestem pewna. Niech sie wypowiedza dziewczyny znające temat.

reklama
iga, jestem w ciężkim szoku... Na pewno jakaś przeciwniczka, tylko w ten sposób chciała to okazać...
Ja spotkałam ciotkę przed chwilą, chrzestna moja (przeciwniczka pis-u, itd.), ale rozwaliła mnie jednym.
Że da mi namiary na księży, którzy leczą modlitwą itd., bo jej znajoma się starała i nie mogła zajść, a oni pomogli (ps. może coś tam zadziałali :p ) Umarłam.

Poza tym spotkałam koleżankę z liceum też przed chwilą, która oznajmiła mi, że my chyba nie chcemy mieć dzieci, że kogoś spotkała na mieście i ten ktoś też tak mówił, że my nie lubimy i nie chcemy mieć dzieci. Pięknie... Aż pała mięknie... :no2:

glupota ludzka nie zna granic :/ ale my tez niedawno spotkalismy sie z takimi znajomymi, co ich juz prawie rok nie widzielismy, od razu zaczeło sie "czemu nie jestes w ciazy, przeciez mialas byc" albo "nasze dzieci juz beda wyrosniete, a wy bedziecie sie bawic z pieluchami" itp, mega pretensje do mnie czemu nie mamy 2 dziecka.....z m. stwiedzilismy, ze ostatni raz sie z nimi spotkalismy ;]

Truskawka, nawet nie pomyślałabym, że tak można :)

Iga, szkoda gadać. Niby człowiek nie chce się denerwować, ale w takich sytuacjach rozwala takie coś system...

Ewunka, ni ma..

No dokładnie. Mi się zbliża @ to jak chcesz to potem wyśle ją do ciebie. W zeszłym miesiącu wysłałam do Najki to nawet leków nie zdążyła odstawić i juz przyszła.

glupota ludzka nie zna granic :/ ale my tez niedawno spotkalismy sie z takimi znajomymi, co ich juz prawie rok nie widzielismy, od razu zaczeło sie "czemu nie jestes w ciazy, przeciez mialas byc" albo "nasze dzieci juz beda wyrosniete, a wy bedziecie sie bawic z pieluchami" itp, mega pretensje do mnie czemu nie mamy 2 dziecka.....z m. stwiedzilismy, ze ostatni raz sie z nimi spotkalismy ;]

Moje ma dopiero 10mies i już słysze że powinnam się starać o nastepne. I to od własnej matki. Kuźwa chetnie bym jej się odcięła ale zawziecie milcze i czekam na cud że a nuż sie uda...

Mgs82, Fragmentacja dna :)

Truskawka, jenyyyy.. jak Ci ludzie nie wiedzą jaki to ból... dla nas to taki wielki problem, a dla nich bułka z masłem. Strasznie niesprawiedliwe.

Iga, no to wyślesz, mój rekord to 36 d.c. dziś 34, więc może akurat dojdzie;)

reklama
Do góry