reklama
malutkikaczorek
Fanka BB :)
Ehhh :/ dzięki ja dopiero 1dpt a juz zaczynam świrować ;/ i m sie skaplo z rana :/Tak jest wydzielina jak sie slabo rozpusci to taka serowata...
iga2421
Iga - a mocno wiekowa ta pani?
No właśnie nie. Mysle że okolo 40 więcej na pewno nie.
koralik83
A taka ocenę mi dałaśNie rozumiem?
koralik83
Spokojnie, oby do bety te kilkanaście dni wytrwać :*Ehhh :/ dzięki ja dopiero 1dpt a juz zaczynam świrować ;/ i m sie skaplo z rana :/
butterfly1331
Moderator
Wyniki kariotypu też mamy ok, ale nasienie jak było, tak jest słabe.Kaczorku moze sie nie rozpusciła idealnie i wypływają kawałeczki, przy grzybicy sa inne objawy jak pieczenie i swedzenie.
Butterfly teraz rozumiem, myslalam, ze macie jeszcze jakies mrozaczki. Ciekawe czy u nas moze byc cos z dna plemników skoro mamy 1 zdrowe dziecko, robilismy m. kariotyp ale wyszedł poprawny. A jak u was jednak by wynik wyszedł nie dobry to decydujecie sie na dawce czy adopcja?
Szczerze mówiąc nie wiem. Ja chciałabym mieć swoje dziecko, skoro podobno mogę je mieć. Adopcja to ostateczność. Wolałabym zacząć od nasienia dawcy, ale mój mąż raczej był przeciwny. Zobaczymy, to trudny temat.
anika11
Iga, co za kobieta! az mnie zamurowało! no ewidentnie nie grzeszy wiedza w tym temacie i traktuje Ciebie i Twoje dziecko (obecne i przyszłe" jak "zjawisko"! i to lekarka, szok!!!!!
DZiewczyny, kciuki za Wasz dzisiejszy dzien!:_
malutkikaczorek, ta wydzielina jest normalna
DZiewczyny, kciuki za Wasz dzisiejszy dzien!:_
malutkikaczorek, ta wydzielina jest normalna
reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Iga mnie chyba by szczeka do podlogi opadła, bo po lekarzu bym sie tego nie spodziewała. I masz racje jak zwykli ludzie mogą myślec o in vitro skoro wykształcona lekarka ie ma bladego pojęcia. Masakra
Natalia kciuki za wysoką betę
Anne powodzenia na wizycie! Niech tusza cos do przodu bonja tu czekam na twoje bąble
Gosia kciuki za dorodne jajka!!
Natalia kciuki za wysoką betę
Anne powodzenia na wizycie! Niech tusza cos do przodu bonja tu czekam na twoje bąble
Gosia kciuki za dorodne jajka!!
Podziel się: