anika11
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w trakcie antykow pod koniec juz dostalam zastrzykiPo antykoncepcji w 2 lub 3 dniu po odstawieniu zaczynasz zastrzyki nieważne czy przyjdzie czy nie @ .
Czym stymulowali Cię za 1 razem. ? A jaki jest plan na 2 stymuluje. ? Jaki jest u Was problem. ?
No to od jutra wale w dolMożesz w dół boki zmieści się spokojnie 100 zastrzyków
Wiem raz sie przesunelam za bardzobw bok to az niedobrze mi sie zrobiloJa wbijalam kawałeczek od pępka i w dół brzucha też że tak powiem gdzie było miejsce tam starałam się podawać . Ale mocno w bok też bez przesady
To mogl ci zrobic dzisiaj zwykle usg. A to cipa z pani sekretarkino za drugie "polowkowe" badanie... bo to lekarz powiedzial, ze jest bardzo wczesnie i chcialby za 3-4 tygodnie posprawdzac wszystko jeszcze raz... tylko ten drugi raz nie bedzie juz refundowany...
By ty idziesz długim protokołem. ?Ja w trakcie antykow pod koniec juz dostalam zastrzyki
To ja już wiem czemu niektóre mówią ze zastrzyki bolą jak jest różnica między 0.3 a 0.4 a jak Ty miałaś 0.7 zaraz się okaże że niektóre wbijaja w brzuch ta długa co się lek miesza0,3.
Lo matko ja na poczatku do iui robilam zastrzyk 0,7 i bylam szczesliwa ze takie cienkie igielki. Dopiero jak przy in vitro robilam zastrzyki i kiedys musislam uzyc kupnej igly i strzykawki a mialam tylko w domu 0,7 to za glowe sie zlapalam, jak zobaczylam ta igle. Byla jak dla konia
To jest raczej taka mocno rozwodniona.cos jakbyś czerwona farbę wodną mocno rozwodnila..nie wiem jak to inaczej opisacNie no najwcześniej mogę zacząć od następnej @ to może juz zdążą dać mi wizytę hi .
A krwawisz żywa czerwona krwią. ? Czy plamki 3 na dzień?
Panuje jakaś plaga bólu głowy. Mnie co dziwne, zaczyna boleć wieczorami i ostatnie dwie noce były koszmarem. Na dodatek wstawałam wczoraj w nocy 7 razy siku, dzisiejszej nocy nie piłam przez snem, więc odwiedzałam wc "tylko" 5 razy. W sumie wstawanie nocne na siku jest dla mnie normą, ale zwykle to dwa , trzy razy, a teraz to było przegięcie.