reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
0,3.
Lo matko ja na poczatku do iui robilam zastrzyk 0,7 i bylam szczesliwa ze takie cienkie igielki. Dopiero jak przy in vitro robilam zastrzyki i kiedys musislam uzyc kupnej igly i strzykawki a mialam tylko w domu 0,7 to za glowe sie zlapalam, jak zobaczylam ta igle. Byla jak dla konia;)
To ja już wiem czemu niektóre mówią ze zastrzyki bolą jak jest różnica między 0.3 a 0.4 a jak Ty miałaś 0.7 :o zaraz się okaże że niektóre wbijaja w brzuch ta długa co się lek miesza :p:p:p:p

Nie no najwcześniej mogę zacząć od następnej @ to może juz zdążą dać mi wizytę hi .
A krwawisz żywa czerwona krwią. ? Czy plamki 3 na dzień?
To jest raczej taka mocno rozwodniona.cos jakbyś czerwona farbę wodną mocno rozwodnila..nie wiem jak to inaczej opisac :errr:

Dziewczyny pojawił mi sie problem trochę wstydliwy hemoroidy podobno w ciazy sie często zdarza jak ktoras miała jak sobie z tym radzić

reklama
Panuje jakaś plaga bólu głowy. Mnie co dziwne, zaczyna boleć wieczorami i ostatnie dwie noce były koszmarem. Na dodatek wstawałam wczoraj w nocy 7 razy siku, dzisiejszej nocy nie piłam przez snem, więc odwiedzałam wc "tylko" 5 razy. W sumie wstawanie nocne na siku jest dla mnie normą, ale zwykle to dwa , trzy razy, a teraz to było przegięcie.

Martka witaj w klubie :-) tak 7 razy to u mnie standard. Jeszcze nie zdążę dobrze wrócić do snu jak znowu musze wstać. I nie-picie przed snem daje tyle, że ide raz mniej. Kilka razy wstawałam po 10 razy.

Do góry