reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jutro chyba powiem m zeby wbil pod katem. Dzisiaj to taka tempa igle mialam ze az mi lzy pociekly z bolu normalnie :)
Ja juz po bokach brzucha nie mam miejsca zeby wbijac z odstepami. A powiedz mi czy w dol brzucha tez moge czy tylko w boki?
Ja wbijalam kawałeczek od pępka i w dół brzucha też;) że tak powiem gdzie było miejsce tam starałam się podawać . Ale mocno w bok też bez przesady

reklama
Ponawiam swoje pytanie czy tez tak mialyscie ze strzykawki dolaczone do menopuru mialy tempe igly. Bo zastanawiam sie czy nie kupic sobie innych w aptece. Cos sobie przypominam ze ktoras z was wspominala cos o iglach ale nie pamietam juz dokladnie :)
Ja mialam normalne, czasami mialam wrazenie ze trafia sie jakas tepa. Wbijalam tam gdzie mam najwiecej sadelka i najmniej bolalo.
Ja bym chyba nie kupowala innych igiel i strzykawek, bo one maja to do siebie ze troche leku Ci tam w strzykawce i igle zostanie, a w tych menpurowskich wszystko wychodzi do konca.
Ja robilam troche zastrzykow wlasnie takimi strzykawkami i iglami z apteki i jednak troche tego leku mi zostawalo w strzykawce i igle.

Jutro chyba powiem m zeby wbil pod katem. Dzisiaj to taka tempa igle mialam ze az mi lzy pociekly z bolu normalnie :)
Ja juz po bokach brzucha nie mam miejsca zeby wbijac z odstepami. A powiedz mi czy w dol brzucha tez moge czy tylko w boki?
Ja wbijalam z 5 cm od pepka i w dol. Tam gdzie najwiecej tluszczu. Po bokach nigdy mie robilam bo mnie tam bardzo bolala. A w tluszczuk wchodzi jak w maslo;)

Moje w gonalu tez były tępe kupiłam w aptece 0.3 i same wchodzą
0,3.
Lo matko ja na poczatku do iui robilam zastrzyk 0,7 i bylam szczesliwa ze takie cienkie igielki. Dopiero jak przy in vitro robilam zastrzyki i kiedys musislam uzyc kupnej igly i strzykawki a mialam tylko w domu 0,7 to za glowe sie zlapalam, jak zobaczylam ta igle. Byla jak dla konia;)

Ja robię zastrzyki po bokach, na wysokości miednicy. Im bliżej pępka, tym bardziej boli.

Gosia, nie martw się, miejsca nie zabraknie - za mną ponad 200zastrzykow od stycznia i daje radę ;)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry