reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z luteina jest tak, że na początku ciąży refundowana jest ta w dawce 100mg na podtrzymanie ciąży. A potem, w późniejszym etapie refundowana jest ta 50mg zapobiegająca porodowi przedwczesnemu. To wszystko ogólnie jest bez sensu :D
Ale nic na to nie poradzimy.

reklama
Kochana Ty też? :( Przykro mi :(
A jaka jest Twoja historia? Długo się staracie? W jakiej klinice? Są jakieś powody niepowodzeń?
3 lata staran. 2 nieudane iui. Moj M eobil badania i jak bylo ze norma jest 15mlm to on mam 305 mln. Wiec on jest super tylko ja do dupy. Mam pco i jajek brak. Na nic nie reaguje normalnie. Konskie dawki a potem hiiperstymulacje

Cześć dziewczyny ;) ja we wtorek mam szykować sie na transfer ;) dzisiaj na wizycie lekarz mówił ze wszystko ok ;) endo mam 9mm i pobrali mi krew na progesteron czy aby napewno nie było owulki chociaż lekarz mówił ze na Usg nie widać pęcherzyka ;) mam nadzieje ze w końcu w ten wtorek spełni sie moje marzenie ;)
Ooo to super...juz widze jaka w weekend bedziesz podekscytowana...

reklama
Histerosalpingografia albo Sono-HSG (ExEm Foam), czyli sonohisterosalpingografia,nazywa sie tak samo,tylko zaleznie od tego co sie bada wprowadza sie plyn do jajowodow,albo macicy albo obywu.
To ja mialam jednak to pierwsze :)...bez nawet tabletki przeciwbolowej...bolalo mnie bardzo...i to dziwne uszczypniecie i pociagniecie i jak ten plyn wpuszczali. Ja to mialam w szpitalu w piatek i jakos przez weekend doszlam do siebie i w pon do roboty

Do góry