reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ewunka powiem Ci, że ja dawki miała dostosowywane do ilości i wielkości pęcherzyków. Zawsze przed wizyta z podglądem pęcherzyków miałam robiony estradiol i prg. Ale nie wiem czy jakoś szczególnie patrzył na estradiol. Na pewno patrzył na prg, bo było wiadomo czy będzie transfer zaraz po punkcji czy jednak crio.
bralas ten lek. ?olgalutran. ?

reklama
Bosze normalnie z takim bolem glowy sie obudzilam masakra:baffled: mam nadzieje ze to nie po menopurze ze spowodowane jakims wzrostem cisnienia :) czacha dymi :confused2:
Ja tak sie czułam na początku stymulacji przy gonapeptylu ;( czułam sie tak jakbym była mega chora:( bolała mnie głowa mięśnie i dosłownie całe ciało ze nie miałam siły sie ruszać ;/

A wlasnie bo ja od 3dc biorę estrofem i acard to czy pęcherzyk w czasie owulki sam pęknie czy znow trzeba bedzie robić jakis zastrzyk?Jak to jest?

To ja jż tez nie iwem o co kaman...
Chyba każda klinika inaczej podchodzi do stymulacji...
Eweunka a Ty od 1dc zaczynałaś stymulację czy jakoś inaczej? Przypomnij proszę mi

reklama
Bosze normalnie z takim bolem glowy sie obudzilam masakra:baffled: mam nadzieje ze to nie po menopurze ze spowodowane jakims wzrostem cisnienia :) czacha dymi :confused2:
Znowu chyba pogoda sie zmienia, a raczej napewno ja tez obudzilam sie z bolem , jak chodzilam nawet to czulam silne pulsowanie ale na szczescie wszystko poszlo precz , bylam na pobraniu krwi i jakos poszlo :p

Do góry